ULTIMELE DORINTE ale lui Serban Ionescu. A IERTAT-O pe Magda pe patul de moarte? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Ieri seara, la ora 11.30, Serban Ionescu s-a stins din viata.

Irina, femeia care i-a fost alaturi actorului in ultimul timp, a sosit la spital imediat cum a aflat vestea si a cerut agentilor de paza sa fie lasata sa intre in salonul artistului.

Irina era vizibil afectata, lacrimile nu conteneau sa ii curga. La cateva minute de la venirea ei si-a facut aparitia si Magda Catone.

S-a grabit sa ajunga si ea la capataiul sotului. Azi, in jurul orei 12, Magda Catone a ajuns la morga spitalului Floreasca pentru a rezolva totul legat de formalitatile funerare.


Imbracata in negru, cu un batic pe cap, Magda a iesit vorbind la telefon. Actrita era incercanata si impietrita de durere. Magda a intrat impreuna cu prietenii de familie care o insoteau in interiorul magazinului de pompe funebre.

Acolo, actrita a pus la punct toate detaliile inmormantarii sotului ei. Femeia care a stat langa ea ar fi verisoara actorului, persoana care a sustinut-o in tot acest timp pe Magda.


Durerea se citea usor pe fata Magdei Catone. La un moment dat nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi. Dupa 20 de minute Magda a terminat de discutat cu reprezentantii pompelor funebre, dar nu si-a dezlipit urechea de telefonul mobil.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.