Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata! Cea mai buna prietena a ei a facut public un filmulet de care nu se stia pana acum: imaginile sunt emotionante VIDEO

Autor: B.M.

Apar noi detalii socante in cazul crimelor din Caracal care au socat pe toata lumea. Cea mai buna prietena a Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a dat publicitatii un filmulet emotionant.

Clipul, lung de doua minute si jumatate, o infatiseaza pe Luiza plina de viata, zambind, nestiind ce urmeaza sa i se intample.

"Ultimele imagini cu Luiza Melencu😔 Lulu suflet drag nu te-am uitat sper sa fii gasita😓 Un copil cu pofta de viata a disparut, unde?

"Doar dumnezeu stie... Politia Romana care este mana-n mana cu interlopii au distrus zambetul unui copil nevinovat!😔", a scris prietena Luizei Melencu.

Iata filmuletul emotionant:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gheorghe Dinca, cea mai mica pedeapsa! Criminalul din Caracal ar putea scapa

Citeste si: Ultima ora! Gheorghe Dinca a avut mai multe victime. Anchetatorii au gasit probe ale altor femei. Cine sunt

Citeste si: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL CARACAL! Telefonul Luizei Melencu, activ in apropierea de Arad

Cazul Caracal. O singura imagine da tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra si Luiza

In mediul virtual circula o fotografie care lasa impresia ca Luiza si Alexandra, cele doua victime de la Caracal, s-ar fi cunoscut, scrie evz.ro.

Pe internet exista o pagina numita „Uniti pentru Alexandra si Luiza” unde apare fotografie a Alexandrei Macesanu, alaturi de care se afla o tanara care seamana izbitor cu Luiza Melencu.

Dar, pana in prezent, aceasta ipotetica identificare este doar o presupunere: in aceasta faza a anchetei nu exista informatii din care sa reiasa ca victimele lui Gheorghe Dinca se cunosteau.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.