Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață: De ce boală suferea aceasta

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 feb 2024, 08:36
Oana Roman alături de mama sa Foto(4)

Oana Roman și Mioara Roman

Sursa: Oana Roman Instagram

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a murit la vârsta de 83 de ani.

Mama Oanei Roman și fosta soție a lui Petre Roman a încetat la vârsta de 83 de ani. Oana Roman a postat un mesaj dureros pe pagina sa personală de Facebook. Care este motivul decesului?

Mioara Roman a decedat la vârsta de 83 de ani

Mioara Roman, mama cunoscută a Oanei Roman și fosta soție a fostului premier Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Această tristă veste a fost confirmată vineri dimineata, când ea și-a dat ultima suflare în căminul de bătrâni din Snagov, locul unde era îngrijită în ultima parte a vieții sale.

Potrivit informațiilor furnizate de Observator, Mioara Roman a suferit un stop cardiac, eveniment tragic care a avut loc cu doar două luni înainte de a împlini 84 de ani. Problemele locomotorii au fost o constantă în viața sa recentă, afectându-i sănătatea și mobilitatea.

Citește și: A murit Mioara Roman. Oana Roman a facut anuntul in aceasta dimineata

Fiica sa, Oana Roman, se afla în vacanță cu fiica ei, Isabela, în Egipt, în momentul tragic al decesului mamei sale. Este de așteptat ca Oana să revină acasă în grabă pentru a fi alături de familie în aceste momente dificile. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a fost mereu deschisă în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale, iar ultimele vești nu au fost deloc îmbucurătoare.

Mioara Roman a petrecut mult timp în spital în ultimul an al vieții sale. În octombrie 2023, a fost supusă unei operații de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a suferit o intervenție laparoscopică. La acea vreme, Oana Roman a împărtășit public teama și îngrijorarea ei pentru mama sa, rugându-se pentru succesul intervenției chirurgicale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tragedia s-a amplificat și mai mult în viața Mioarei Roman din cauza unui diagnostic greșit de boală Parkinson, pentru care a primit un tratament neadecvat. Acest lucru a afectat și mai mult sănătatea fragilă a acestei femei remarcabile, fiind necesară o reevaluare a tratamentului pentru a-i restabili măcar parțial puterile.

Citește și: A murit Mioara Roman. Oana Roman a facut anuntul in aceasta dimineata

Ultimele imagini cu Mioara Roman

Oana Roman a postat mai multe imagini cu mama sa, Mioara Roman, pe pagina de Facebook, după ce aceasta a vizitat-o la spitalul unde se afla internată. Oana o vizita zilnic pe mama sa și părea că aceasta se simte mai bine ca oricând. Mioara era bine îngrijită și se afla pe mâini bune, lucru confirmat chiar de fiica sa.

Cele două au luat masa împreună, la începutul lunii februarie, la restaurantul care se află în incinta centrului de îngrijire.

„Stau cu mama și admirăm lacul și pădurea. Este superb acest loc, e atât de liniștit și îți dă o stare de bine, de confort. Ia uite, mami, ce frumos e! Fântâna, lacul. Îți place, mama? E frumos aici, nu? Îți dă așa, o stare bună,” a spus Oana Roman în filmulețele postate pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa! Care este starea de sănătate a Mioarei Roman: „E semn bun”

Reacția Oanei Roman la aflarea veștii că mama sa a murit?

Oana Roman, deși se află în vacanță cu fiica sa, Isabela, în Egipt, nu a ezitat să posteze un mesaj plin de durere pe conturile sale personale de Facebook și Instagram: „Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.