Ultimele informatii! Ce se intampla in aceste momente cu Mihai Constantinescu!

Autor: O.P.

Ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu!

Mihai Constantinescu este se afla in continuare in stare critica si este internat in spital. Se pare ca doar aparatele il mai tin in viata pe indragitul artist. Sotia acestuia si apropiatii spera la o minune, chiar daca medicii sunt rezervati in privinta sanselor pe care acesta le are sa isi revina. 

Citeste si: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni'', a declarat fosta sote a lui Mihai Constantinescu.

Citeste si: Ce șanse mai are Mihai Constantinescu să-și revină. Medicii au făcut anunțul așteptat de toată lumea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata.

Citeste si: Artistul Mihai Constatinescu si-a ales locul de veci din luna decembrie

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.