Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconştient în casă

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 17:05
Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă
Sursa: fanatik

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă. Care este starea de sănătate a artistului.

Joi, Benone Sinulescu a fost găsit în stare de inconştienţă în casa sa, iar de acolo a fost dus la un centru de îngrijiri paliative. Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima, conform Antena3.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Benone Sinulescu, găsit inconștient în casă. Doctorii se tem că ar putea muri în orice clipă: "E lăsat să moară acolo"

Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă

Starea de sănătate a cântărețului Benone Sinulescu s-a înrăutățit de un an, însă, din cauza pandemiei, a rămas izolat și nu a avut acces la medicul specialist. Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a vorbit despre situația artistului.

Citeste si: Benone Sinulescu, uimit de ce a vazut pe Internet! Un arab, cu turban pe cap, ii canta piesele, pe YouTube

Acesta a făcut un apel la șeful SMURD, Raed Arafat, citând niște declarații recente ale acestuia potrivit cărora este atașat de valorile culturale ale țării, conform fresh24.

„Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa.

Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic. Muta munții din loc atunci când dorea”,  a declarat Ionuț Pavel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Care este starea de sănătate a artistului

Potrivit directorului Spitalului, Lenuța Timiș, starea muzicianului este una stabilă la această oră. Directoarea a dat câteva detalii, atât cât a putut, despre cum a ajuns cântărețul la spital și în ce stare.

Citeste si: Benone Sinulescu, decizie SOC dupa 60 de ani de cariera in muzica populara

Potrivit celor de la Spitalul Județean Arad, soția lui nea Beny, Elena Sinulescu, a cerut ca medicii să nu dea nicio informație presei despre starea cântărețului.

„Acum este într-o stare stabilă (…) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei.

Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat.

Despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun.

Familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el.

Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem”,  a declarat Lenuța Timiș.