Ultimele momente din viața unui șofer de TIR surprinse în imagini, înainte ca roata camionului să explodeze în mers. Șoferul de 49 de ani a murit, după ce a fost prins sub cabină

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 sep 2023, 03:35

Ultimele momente din viaţa unui şofer de TIR surprinse în imagini

Sursa: PixaBay

Tragedie fără margini, ieri, pe A1, Nădlac-Sibiu. Șofer unui TIR a murit pe loc, după ce roata camionului a explodat în mers, la viteză mare, și a ajuns pe contrasens.

Momentul accidentului a fost surprins de o cameră amplasată pe autostradă. Șoferul de 49 de ani a murit pe loc, după ce a fost prins sub cabină.

Accident teribil pe A1. Un șofer de TIR și-a pierdut viața 

 Pe imagini se observă cum șoferul scapă de sub control TIR-ul, iar acesta spulberă parapetele mediane şi ajunge pe contrasens. O maşină şi o autoutilitară care circulau pe sensul opus evită impactul în ultima clipă, notează Observator.ro.

Şoferul TIR-ului, în vârstă de 49 de ani, nu a mai avut nicio şansă la viață. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată trupul neînsuflețit din cabina făcută zob.

Circulația, pe autostradă, a fost complet blocată mai bine de o oră în zona în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: ”Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine” Băiatul de 14 ani ucis de propriul tată era extrem de cuminte, învăța bine și a avea un mare vis: ”Trebuia să te bucuri de viață, nu să muncești ca robul la grajdul criminalului”

Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara

Un incendiu devastator a avut loc seara trecută într-un cartier de locuințe improvizat din Sighișoara. Un bărbat de 49 de ani a murit carbonizat lângă fiul său de doar 10 ani. Copilul a fost salvat în ultima clipă.

Unsprezece familii au rămas pe drumuri, după ce casele lor au fost mistuite de flăcări. Incendiul devastator ar pornit de la un reșou pe care una dintre familii îl folosea pentru încălzirea locuinței.

 ”La noi a strigat un băiat care stătea în curte, ieșiți afară mamă că arde. Când am ieșit era flacăra aceea mare/ Eram în casă. Stăteam în pat, iar dintr-o dată am văzut o flacără mare, care ardea la vecini/ Eram în casă. Chiar am făcut un duş. Am ieşit din duş afară şi am auzit vecinii că strigau să dea telefon la pompieri că ia foc. ”, 

au declarat martorii, care au asistat la tragedie.

Citește și: "Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi" Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara. Băiețelul a fost salvat în ultima clipă

 

 

 

Taguri: