Ultimele pregatiri pentru finala Europe League. Afla cat costa si cum poti face rost de bilete pe ultima suta de metri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 18:35

Au mai ramas doua zile pana la mult asteptata finala Europe League care se va disputa pe National Arena. Sustinatorii celor doua echipe au inceput deja sa soseasca pe aeroportul Otopeni.

Sunt imbracati sport, cu tricou rosu si paltaloni negrii, au rucsacul in spate, merg mai mult ca oricand in grup si sunt gata sa-ti vorbeasca. Vorbim despre sustinatorii celor doua echipe spaniole, pe care i-am intalnit deja la plimbare prin Bucuresti. In timp ce o parte dintre spanioli au inceput sa simta gustul distractiei din centrul vechi, altii abia sosesc pe aeroport, gata sa descopere minunatiile capitalei. Zecilor de mii de spanioli li se vor alatura in tribune si aproximativ 20.000
de romani. Iubitorii fotbalului de pe la noi si-au facut cu greu rost de biletul care ii transforma in martorii unui eveniment sportiv unic.

Pentru unul dintre cele 20 000 de locuri rezervate romanilor in tribunele National Arena, la evenimentul sportive al anului, la finala Europa League de la Bucuresti, s-au dus lupte grele inca de la sfarsitul anului trecut. Atunci, Federatia Romana de Fotbal a scos la vanzare aprozimativ 22 000 de bilete.
Nu puteau fi achizitionate decat dupa niste reguli foarte stricte: doar un numar de patru bilete de persoana, cu rezervare in prealabil si cu plata prin virament bancar. In numai doua zile, biletele s-au epuizat. Responsabilii au dat asigurari ca nu se vor mai gasi nici macar pe piata neagra. Ei bine, se inseala oamenii. Site-urile specializate in anunturi de pe internet abunda de oferte de vanzare de bilete.