Ultimul mesaj al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf înainte de a pleca din țară! Fiica ei și alte vedete au reacționat imediat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 oct 2021, 19:47

Anamaria Prodan a plecat din Romania, insa nu inainte de a-i transmite un ultim mesaj fostului sau sot, Laurentiu Reghecampf.

Este clar ca intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai exista cale de intoarcere si tot ce isi doreste acum impresara este ca ei doi sa se inteleaga amiabil de dragul copiilor. Anamaria a recunoscut ca isi doreste foarte mult o comunicare cu Laurentiu de dragul familiei si din partea ei a facut tot ce a putut pentru a se intampla acest lucru. 

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe inainte de a parasi Romania

Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine.

Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”
, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, adevăratul motiv pentru care i-a luat mereu apărarea lui Laurențiu Reghecampf. Care este relația dintre cei doi acum

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma cu cateva ore, Anamaria Prodan se indrepta spre Aeroportul International Henri Coanda, insa din masina, sexy impresara s-a inregistrat cand fredona melodia lui Cher "Strong Enough", postand-o imediat pe contul sau de socializare, moment in care au si aparut reactiile celor care au fost alaturi de ea in aceste momente dificile. Fiica ei cea mare, vedete precum Sorana Darclee, Nelly Nastase, Adina Buzatu sau Misha si-au exprimat sustinerea fata de impresara: "Stii ce te iubesc...Wonderwoman!"

Anamaria Prodan a recunoscut intr-un interviu televizat ca este un om fericit si da, este asteptata de cineva, dar nu despre cine crede presa. Mai mult, crede ca totul se intampla cu un scop in viata ei:" Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv.

Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.

Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă.

Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase."