Ultimul mesaj lăsat de un bărbat din Caraș-Severin mamei sale, înainte de a dispărea fără urmă. Mai mulți voluntari s-au alăturat căutărilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2023, 21:29

Nimeni nu a mai putut da de urma lui Alexandru de pe data de 29 martie

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Caraș-Severin a dispărut fără urmă de câteva zile, după i-a lăsat mamei un mesaj bizar. Oamenii legii cer ajutorul populației, pentru a-l putea găsi pe acesta.

Alexandru este un tânăr de doar 23 de ani din Caraș-Severin, care a dispărut fără urmă, după ce i-a dat mamei sale un mesaj extrem de dubios. Mai multe echipaje și voluntari au plecat în căutarea lui, dar niciun rezultat până în acest moment.

Un bărbat din Caraș-Severin a dispărut fără urmă, după un mesaj bizar trimis mamei

Nimeni nu a mai putut da de urma lui Alexandru de pe data de 29 martie, motiv pentru care, au început mai multe căutări de amploare.

Înainte de a dispărea, acesta i-a dat mamei sale un mesaj prin care o atenționa că acela avea să fie „ultimul” mesaj pe care i-l va mai trimite.

Ieri, 29 martie, tatăl acestuia a sunat la 112 și a declarat că soția lui a primit mesajul respectiv din partea fiului. Părinții știau că Dobre Alexandru Călin a plecat în Germania pe data de 23 martie.

Prin intermediul mesajului bizar pe care l-a trimis mamei, Alexandru a mărturisit că nu se află în Germania, așa cum le-a spus și că nu vor mai primi niciun semn de la el de aici înainte. De asemenea, i-a spus mamei că va fi găsit într-un loc aflat în apropierea localității Brădișoru de Jos.

Citește și: Rămășițele unei femei dispărute anul trecut ar fi fost găsite pe un traseu montan din Gorj. Lângă ele se aflau un ghiozdan și pastile antidepresive

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu a durat mult și s-au format mai multe echipe mixte de căutare, alcătuire din: voluntari, pădurari, jandarmi și polițiști. Echipele au căutat prin tot teritoriul specificat de Alexandru și au efectuat și verificări suplimentare.

Semnalmentele persoanei dispărute

Dobre Alexandru Călin are 1,75 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică, dar și un tatuaj circulat tribal, pe antebrațul drept, de la încheietura mâinii și până la cot.

Oamenii legii nu au oprit căutările și continuă să verifice cazul, pentru a găsi locul în care se află bărbatul. Mai mult decât atât, oamenii legii cer ajutorul oamenilor și, în cazul în care îl găsesc pe Alexandru sau dacă află informații despre el, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citește și: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital

Părinții lui Alexandru sunt disperați, nu știu ce să creadă și așteaptă cu sufletul la gură orice informație despre fiul lor. Aceștia nu cunosc motivele pentru care au primit un astfel de mesaj și nici de ce au fost mințiți în legătură cu plecarea acestuia în Germania.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.