Ultimul mesaj postat de Alexandra, adolescenta ucisă cu bestialitate de iubit: „Oriunde ai pleca, Dumnezeu e mereu cu tine”. Cum s-a afișat tânăra cu puțin timp înainte de tragedie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 iun 2024, 18:49

Ultimul mesaj postat de Alexandra pe pagina sa de Facebook

Sursa: Facebook: Allexandra Dinu

O adevărată tragedie s-a petrecut într-o cameră de hotel din Capitală, acolo unde o tânără în vârstă de 17 ani a fost ucisă cu sălbăticie de presupusul iubit. Iată ce a postat Alexandra, înainte de odioasa crimă!

Crimă urmată de sinucidere, într-un hotel din Capitală. Cătălin, un tânăr în vârstă de 24 de ani, și-a ucis iubita din gelozie, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Din primele informații, tânăra în vârstă de 17 ani și-ar fi dorit să pună punct relației, însă băiatul nu ar fi suportat acest gând.

Alexandra a postat un mesaj emoționant înainte de a cădea victimă propriului iubit

Tânăra în vârstă de 17 ani și-ar fi dorit să pună punct relației, însă Cătălin nu ar fi suportat acest lucru. Potrivit declarațiilor oferite în exclusivitate de o apropiată a tinerei, pentru Kanald.ro, Alexandra ar fi cunoscut un alt băiat.

Citește și: EXCLUSIV: O apropiată a Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel, a rupt tăcerea: „I-a rupt coloana și gâtul”. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte ca bărbatul să recurgă la gestul macabru

Părinții copilei sunt în stare de șoc, iar acum se pregătesc de înmormântare. Aceștia nu aveau habar de faptul că fiica lor se află într-o cameră de hotel, aflând despre teribila crimă de la polițiștii ajunși de urgență la fața locului. În urmă cu o lună, Alexandra a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, mesaj în care este menționat Dumnezeu.

„Oriunde ai pleca, Dumnezeu e mereu cu tine, nu uita”, a scris Alexandra, într-o postare făcută pe pagina sa personală de Facebook

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În urmă cu două săptămâni, Alexandra se poza mândră și fericită alături de ceilalți colegi de liceu, la sfârșitul clasei a XII-a.

Nimeni nu prevestea ceea ce urma să se întâmple sau faptul că Alexandra va avea parte de un sfârșit tragic.

Alexandra a murit în chinuri groaznice

Cei doi tineri au fost găsiți zăcând fără suflare, într-o baltă de sânge și îmbrățișați. Din spusele apropiatei, Alexandra ar fi fost torturată până la moarte. Minora ar fi fost tăiată pe corp și mușcată de picioare, semn al unei cruzimi de nedescris.

Citește și: Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit! Care era, de fapt, relația dintre cei doi tineri: „Nu ştiu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu”

Tânăra în vârstă de 17 ani ar fi fost găsită cu coloana ruptă și gâtul tăiat, scenă parcă desprinsă dintr-un film horror. După ce și-a ucis iubita cu bestialitate, tânărul și-a pus capăt zilelor.

„A tăiat-o la gât sus, a tăiat-o la sâni, a mușcat-o de picioare, așa a zis mama ei aseară. I-a rupt coloana și gâtul. Păcat de ea. Unghiile la fel, i le-a rupt, avea unghii puse și i le-a rupt”, a spus o apropiată a tinerei pentru Kanald.ro.