Ultimul mesaj postat de Alexandru, tânărul care și-a dat foc în fața unei case de pariuri. Băiatul și-ar fi premeditat gestul: „Gândiți-vă bine la asta”

Author: Lavinia Medrea

Băiatul și-ar fi premeditat gestul

Sursa: Facebook Alexandru Gogoase

Alexandru, tânărul din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în fața unei case de pariuri, a lăsat un mesaj cu subînțeles cu puțin timp înainte să recurgă la acest gest.

Alexandru a fost un copil bun și cuminte și a ales să-și ia viața la doar 19 ani, dându-și foc într-o zonă aglomerată din Râmnicu Vâlcea. Băiatul a pierit sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor care nu au intervenit să-l ajute.

Ultimul mesaj postat de Alexandru

Alexandru și-ar fi premeditat gestul șocant. Pe contul lui de TikTok, tânărul a arătat de mai multe ori că suferă, dar nimeni nu a văzut că strigă, de fapt, după ajutor.

În ultimele mesaje pe care le-a postat, Alexandru a vorbit despre moarte.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tânărului din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în fața unei săli de jocuri. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac.

Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”
, este mesajul transmis de Alexandru.

Reacțiile oamenilor

„Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, „A plănuit de mult timp, dar nu ne-am dat seama", „Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, „M-am uitat la toate video-urile lui de aici, de pe TikTok! Chiar nimeni nu a

observat că era în depresie?”, „Chiar s-a ținut de cuvânt și ne-a dat răspunsul prea devreme”, „Ni l-a dat deja (răspunsul)", "A plănuit de ceva timp să facă nenorocirea...păcat de el săracul”, „Ne-ai dat răspunsul din păcate. Odihnă veșnică în lumină, copil bun”, „Ne-ai dat răspunsul copile! Dumnezeu să te odihnească în pace”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor, la mesajul postat de Alexandru.

Citește și: „A intrat în ăla cu 100 pe oră”. Motivul pentru care un bărbat din Râmnicu Sărat a intrat de trei ori cu mașina, intenționat, într-un grup de persoane, după ce petrecuseră împreună

Marți, la ora 08:52, Alexandru a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit. Băiatul și-a dat foc și a ars ca o torță preț de câteva minute, iar la câțiva pași de el oamenii treceau nepăsători. La 08:54, un martor a sunat la 112, dar era deja prea târziu.

„Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era”, spune mama lui Alexandru despre regretatul tânăr.