Ultimul mesaj postat de David Gabriel, cu doar o oră înainte de a-și pune capăt zilelor. Tânărul, în vârstă de doar 25 de ani, ar fi suferit o decepție în dragoste

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 oct 2024, 08:36

David și-a pus capăt zilelor după ce ar fi suferit o decepțieîn dragoste.

Sursa: Facebook: David Gabriel

Tragedie la Cluj, acolo unde un tânăr de 25 de ani și-a pus capăt zilelor după ce ar fi suferit o decepție în dragoste.

Un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic, aruncându-se de la etajul unui bloc. David Gabriel, care lucra ca agent de pază, a ales să își încheie viața după o despărțire dureroasă de iubita sa.

Citește și: El este Andrei, un tânăr farmacist care și-a pus capăt zilelor la doar 29 de ani. Care este motivul halucinant pentru care bărbatul ar fi recurs la acest acest extrem

David a postat un ultim mesaj pe Facebook

Cu doar o oră înainte de gestul fatal, tânărul a lăsat un ultim mesaj pe Facebook, în care își lua rămas bun: „Aveți grijă de voi și de alegerile/deciziile luate! Fericire multă tuturor!”

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:15, iar autoritățile au fost alertate imediat de trecători.

Echipele medicale sosite la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar eforturile au fost zadarnice, fiind nevoite să constate decesul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Citește și: Și-a pus capăt zilelor din cauza presiunilor angajatorului! Motivul din spatele gestului necugetat al tinerei din Timișoara

Poliția a demarat o investigație amplă pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment. Autoritățile vor analiza în detaliu fiecare aspect al cazului, încercând să determine factorii care au condus la această decizie extremă. 

Familia și apropiații sunt în stare de șoc

Familia și apropiații lui David sunt în stare de șoc după tragicul eveniment, neputând să înțeleagă de ce tânărul a recursc la un asemenea gest extrem.

Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele sociale, unde prietenii și cei care l-au cunoscut își exprimă durerea și regretul profund față de pierderea suferită.

Citește și: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem

În timp ce comunitatea își arată sprijinul, familia îndurerată se pregătește acum de înmormântare, încercând să facă față acestui moment devastator.

„Offf, drum lin printre îngeri om bun. Din păcate te-am văzut azi în locul în care erai căzut"/ „Drum lin printre îngeri dragul meu prieten"/ „Dumnezeu să te odihnească în pace și să te ierte de alegerea făcută",  sunt doar o parte din mesajele lăsate de apropiați și preluate de observatornews.ro.