Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de a fi ucisă. Familia și apropiații sunt în stare de șoc

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 sep 2024, 10:27

Ana Maria a fost ucisă în Olanda.

Sursa: Facebook: Gabriel VGA/ Ana Maria Vasiliu

Vestea că Ana Maria Vasiliu, soția unui fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei, și-a pierdut viața, a căzut ca un trăsnet peste familie și apropiați. Iată ce a postat tânăra înainte de tragedie!

Din primele informații, tânăra ar fi fost ucisă în Olanda, însă circumstanțele rămân încă necunoscute. Înainte de tragedie, Ana Maria Vasiliu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Facebook. Aceasta a distribuit un TikTok în care se vorbește despre cât de periculos poate fi blestemul de mamă.

Citește și: Breaking News! Soția lui Gabriel Vasiliu, concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Autorul crimei ar fi un cetățean britanic

Iată ce a postat Ana Maria Vasiliu înainte de tragedie

Conform informațiilor transmise de Cancan, autorul crimei ar fi un cetățean britanic, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o stare deplorabilă. Pe data de 2 iulie, Ana Maria era încă în viață și nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. Tânăra distribuise un TikTok în care un preot vorbea despre blestemul de mamă și despre cum ar trebui să te ferești din a-ți blestema copiii.

Citește și: „Tanti a stat la noi în casă, moartă.” Informații halucinante despre „Șacal”, presupusul dublei crime de pe litoral. Ar fi stat în casă cu trupul neînsuflețit al Denisei

Postarea a fost însoțită de mesajul „ Las totul în mâna ta, Dumnezeul meu”, semn că Ana Maria era o fire credincioasă. Cu toate acestea, destinul a fost unul crunt pentru tânără, rudele și apropiații fiind încă în stare de șoc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Pe pagina personală de Facebook a tinerei au apărut și mai multe mesaje de condoleanțe.

„Doamne ferește!!! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris o apropiată, în secțiunea comentarii.

Ana Maria și Gabriel și-au unit destinele în anul 2022

Gabriel Vasiliu, cunoscut publicului pentru participarea sa în cadrul sezonului doi al emisiunii de la Kanal D, a ajuns unul dintre cei mai susținuți concurenți și chiar finalist.

După încheierea competiției, viața lui Gabriel părea să se îndrepte spre o frumoasă poveste de dragoste, când și-a găsit dragostea în Ana Maria Stoica. Cei doi formau un cuplu din anul 2019 și, în 2022, și-au unit destinele în fața altarului.

Citește și: Ce a făcut Șacalul, suspectul care ar fi ucis două tinere pe litoral, cu telefoanele victimelor. Prietenii Denisei au știut că e ceva necurat la mijloc: „Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”

Cu toate acestea, fericirea lor a fost de scurtă durată, căci Gabriel Vasiliu a fost ulterior condamnat la închisoare. El ispășește în prezent o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și infracțiuni legate de droguri, notează Gândul.

Sursa foto: Facebook Gabriel VGA/ Ana Maria Vasiliu