Ultimul mesaj trimis de Maria, înainte de a dispărea fără urmă. Tânăra din Iași, dată în urmărire internațională

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 mai 2023, 13:59

Studenta în vârstă de doar 20 de ani este de negăsit, după ce le-a spus părinților că pleacă la facultate

Sursa: observatornews.ro

Maria, studenta de la Litere din Iași, a dispărut fără urmă de o săptămână. Tânăra a fost dată în urmărire internațională, iar părinții ei speră să fie găsită cât mai repede.

O studentă din Iași a dispărut fără urmă de o săptămână, iar cercetările continuă. Ultima dată când părinții au văzut-o a fost chiar în ziua în care a dispărut.

Ultimul mesaj trimis de Maria, studenta din Iași, înainte de a dispărea

Maria Gheorghiu este de negăsit de mai bine de o săptămână. Studenta în vârstă de doar 20 de ani este de negăsit, după ce le-a spus părinților că pleacă la facultate, dar nu s-a mai întors acasă și nimeni nu mai știe nimic de ea de atunci.

Ultima dată, aceasta ar fi fost văzută la facultate, iar familia se teme de ce este cel mai rău și iau mai multe variante în calcul. Familia se gândește că cineva a păcălit-o și a convins-o să plece în altă parte, unde profită de pe urma ei, deoarece avea încredere în oameni foarte ușor.

Ultima dată, Maria a fost văzută pe data de 9 mai.

La ora șase dimineața, aceasta le-a spus părinților că pleacă la facultate, dar nu a mai revenit acasă după aceea. Conform observatornews.ro, aceasta i-ar fi spus unei prietene că are de gând să plece pentru ceva timp.

Citește și: Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”

„E posibil să fi fost păcălită, să facă, să plece undeva... Din discuţiile noastre îmi dădeam seama că ea are o prea mare încredere în oameni. Toţi au încercat să dea de Maria, dar... nimic, nimic, nimic”, a  precizat Daniela Gheorghiu, mama fetei, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Colegii de la facultate au sesizat comportamentul ciudat al fetei

Colegii de la facultate susțin că aceasta a venit la cursuri pe data de 22 martie, pentru a prezenta un proiect și, atunci, era extrem de speriată, iar comportamentul ei ridica unele semne de întrebare.

Mai mult decât atât, tatăl fetei, văzând că a trecut de ora la care aceasta spunea că ajunge acasă, i-a dat un mesaj, întrebând-o ce face, ia ea i-a răspuns simplu „bine”, după care, și-a închis telefonul și nimeni

nu a mai putut să dea de ea de atunci.

„Ea îşi căuta job în ultima perioadă. Ne este frică să nu o fi păcălit cineva cu ceva sau să nu i se fi promis ceva. Aveam senzaţia că parcă ţinea unele lucruri pentru ea”, a povestit și Ioana Cosma, verișoara fetei.

Citește și: „Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Radu de la „Casa Iubirii”. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Apropiații fetei dispărute au început să ceară ajutorul și în mediul online, în speranța că vor afla locul în care se află sau că cineva va putea să ofere orice informație despre ea.