ULUITOR: Are o DEPENDENTA care i-a SOCAT pe toti! Ea este tanara care bea zilnic BENZINA, desi stie ca ar putea muri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 01:27

O tanara din America a socat pe toata lumea cu dependenta ei bizara.

Pe numele ei Shannon, fata in varsta de 20 de ani si-a format un obicei din a bea benzina, desi stie ca acest lucru ii poate provoca probleme grave sau, mai mult, ii poate fi fatal. Tanara a ajuns astfel sa consume in fiecare zi pana la 12 lingurite din acest lichid.

"La inceput ma ustura, insa deja de la a doua inghititura nu mai simt nimic.

Chiar daca ma doare, ma face sa ma simt bine", a declarat fata.

ULUITOR: Are o DEPENDENTA care i-a SOCAT pe toti! Ea este tanara care bea zilnic BENZINA, desi stie ca ar putea muri FOTO

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

La

inceput mama ei nu a crezut-o cand i-a marturisit dependenta pe care o are, insa dupa ce i-a mirosit respiratia si-a dat seama ca este adevarat si a ramas socata. Shannon consuma in fiecare an aproximativ 19 litri de benzina! Ati mai vazut asa ceva?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.