ULUITOR! Ce a facut un JUDECATOR de teama sa nu fie prins de procurorii DNA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Ce explicatii halucinante le-a dat celor care il asteptau, aflati imediat!

Ce face frica din om! Ca sa nu cada în mâinile procurorilor DNA, un judecator a sarit gardul propriei case si a luat-o la fuga pe strazi... Abia dupa câteva ore s-a prezentat la Parchet! Ce explicatii halucinante le-a dat celor care îl asteptau, aflati imediat! Pana si judecatorii se sperie cateodata. Este si cazul incredibil al  magistratului Mircea Moldovan, judecator cu vechime la Tribunalul Bucuresti. Sa vedeti cum sare gardul in momentul in care procurorii DNA ii bat la usa!

Putin descumpanit de obstacolele neobisnuite care i-au aparut in cale chiar cand ii era lumea mai draga, judecatorul

se opreste si priveste o clipa gardul pe care tocmai l-a escaladat. Se dezmeticeste, insa, repede si o ia la sanatoasa. Nu cumva sa-l ajunga cineva din urma. Se indreapta direct catre… calea ferata. Ce-o fi cautat pe acolo?

Saritul gardurilor nu este singurul obicei bizar al magistratul. Vecinii spun ca acesta ar fi avut acasa un fel de... gradina zoologica. Spre deosebire de interlopul Nutu Camataru care avea lei, ursi si alte animale exotice, judecatorul nostru era mult mai pasnic.
In batatura lui, traiau linistite animale blande- caprioare, pauni si fazani....
Mircea Moldovan, judecatorul fugar, este acuzat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de luare de mita, alaturi de alti 3 colegi de la Tribunalul Bucuresti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Procurorii sustin ca judecatorii, personal sau prin intermediari, ar fi pretins sume cuprinse intre 10.000

si 15.000 de lei lunar sau diferite bunuri: carne, haine sau cherestea, pentru a nu-si indeplini indatoririle de serviciu. Mai precis, pentru a da solutii favorabile anumitor lichidatori judiciari in dosare de insolventa. Ramane de vazut daca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti vor emite mandate de arestare pe numele celor patru colegi.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.