ULUITOR! Cum si-a readus la viata o MAMA bebelusul MORT pe care tocmai il nascuse

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:09

O mama a reusit printr-un MIRACOL sa-si aduca la viata bebelusul pe care medicii il declarasera MORT. Priveste un VIDEO care te va EMOTIONA pana la lacrimi!

O mama din Australia a nascut doi gemeni, insa prematur. Medicii i-au spus ca unul din ei nu a supravietuit. Cu toate acestea, mama a vrut sa isi tina bebelusul declarat mort in brate. L-a inconjurat cu bratele, l-a pus pe piept si a inceput sa ii vorbeasca. La fel a facut si tatal lui care la fel s-a asezat langa sotia lui pe patul de spital si a inceput cu calm sa ii vorbeasca bebelusului.

Asistenta a inregistrat intreg momentul.

Cand, dintr-o data, bebelusul, dupa doua ore, a inceput sa isi miste degetul si apoi a deschis ochii. Medicii nu vroiau sa accepte ce se intampla deoarece au spus ca sunt doar gesturi reflexe pana cand micutul a inceput sa miste din ce in ce mai energic si atunci era clar ca revenise la viata. Parintii lui au fost extrem de emotionati, la fel si cei care erau prezenti.

Acum, bebelusul are deja sase luni si se simte foarte bine. Numele lui este Jamie. Mama lui a explicat ce a motivat-o sa creada cu tarie ca micutul ei este inca in viata!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: