ULUITOR! EL este elevul care a busit 8 masini in prima zi de scoala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 02:10

Nu toata lumea s-a bucurat de festivitati si reintalniri emotionante.Grabit de... clopotel, un elev de clasa a XII-a le-a facut o mare surpriza unor bieti soferi, 8 la numar!

Copilul face... parintele trage. Bietul om a lasat tot de-o parte cand a aflat de ce-a fost in stare fiul sau- elev in clasa a XII-a si proaspat sofer, in drum spre festivitatea de deschidere!

Daca tatal abia mai scoate o vorba de rusine, soferii care s-au trezit cu masinile busite, cu greu si-au stapanit furia!
Proprietarii masinilor busite sunt angajati ai fabricii Dacia.

Oamenii se intreaba furiosi cum de-a fost posibil ca baiatul sa loveasca 8 autoturisme dintr-o lovitura.

Iata explicatia soferului incepator: „ M-a furat aici masina, banuiesc ca... Mi s-a dezumflat ceva, un cauciuc, si a venit in asta... Si din asta, s-a dus in alea... Si vedeti si dumneavoastra! ” Isprava baiatului i-a lasat muti de uimire pana si pe politisti!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Opt dintr-o lovitura!  Pur si simplu a spus ca a pierdut controlul directiei de deplasare, masinile erau parcate una langa alta...

, spun politistii.

Din fericire, cascadoria fara voie a elevului n-a ranit pe nimeni. Tatal baiatului e, insa, bun de plata. Pagubele sunt de zeci de mii de euro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.