Uluitor! In ce lux se scalda Madalina Pamfile. Unde locuieste concurenta Bravo, ai stil! 2021, de fapt

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 13:45
In ce lux se scalda Madalina Pamfile
Sursa: Captură KANAL D

Madalina Pamfile, concurenta la Bravo, ai stil! 2021, sezonul 7 a dezvaluit cam cum arata viata ei de cand este mamica.

Una din cele mai sexy si mai frumoase concurente de la "Bravo, ai stil! 2021, sezonul 7 a dezvaluit unde si-a petrecut timpul impreuna cu familia in toti acesti ani in care a disparut din lumina reflectoarelor. Madalina Pamfile, caci despre ea este vorba, a dezvaluit in prima editie Bravo, ai stil! 2021 ca s-a mutat impreuna cu iubitul si cele doua fetite in Ibiza, insa doar vara, caci pe timp de iarna familia pleaca in Dubai.

Bravo, ai stil! 2021. Madalina Pamfile a renuntat la Ibiza pentru "Bravo, ai stil!"

Atat a fost mult sa afle Raluca Badulescu ca a si vrut imediat sa faca schimb cu Madalina in ce priveste viata pe care o duce concurenta de la "Bravo, ai stil!" sezonul 7: "Da, am o fetita de 3 ani si una de un an si sapte luni.

Una este la gradinita si una este cu bona. Da, in mod normal stau in Ibiza, dar acum, m-am mutat in Romania."

Raluca Badulescu: "Ibiza este tot ce e mai frumos pe lumea asta. Daca vrei, facem schimb. Vii tu aici, si merg eu acolo ca sa ma sacrific."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina Pamfile: "Mai e o problema. Iarna trebuie sa mergi in Dubai. Nu am vrut sa las impresia ca locuiesc doar in anumite zone. Acum, locuiesc in sat Dudu, cum s-ar spune. Din Ibiza si Dubai, locuiesc in sat Dudu. Nici macar nu am numere de Bucuresti, am numere de Ilfov. Atat in Ibiza cat si in sat Dudu, am acelasi program, bag la masina de spalat, bag aspiratorul, nu se schimba cu nimic situatia mea de acasa",

a dezvaluit Madalina la "Bravo, ai stil!" sezonul 7.

Madalina Pamfile are o famlie frumoas, doua fetite superbe si un iubit care o rasfata constant. Cei doi petrec vacante de lux, iar Madalina isi permite un trai de diva alaturi de iubitul ei.

Bravo, ai stil! sezonul 7. Madalina Pamfile, dezvaluiri despre viata de mamica. Cine este iubitul ei

"Tipul, din ce știu eu, este albanez.

E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza.   Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro.  Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele.
E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează.  
Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă." 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.