Uluitor! Locul incredibil unde casele se vând cu 1 dolar

Autor: R.V.

Monti Sciaga este un sat superb din Elveţia, aflat pe malul unui lac, în apropierea graniţei cu Italia.

Ceea ce il deosebeste de ate sate este faptul că autoritățile locale au scos la vânzare case la preţul incredibil de 1 dolar.

Satul se află în apropierea graniţei cu Italia, așa că proprietarii pot ajunge foarte ușor la Lacul Como sau la Milano. Casele din Monti Sciaga sunt înconjurate de păduri şi cei care ajung acolo se pot bucura de privelişti extraordinare către Lacul Maggiore, potrivit publicatiei Daily Mail.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singura condiție pentru a putea deveni posesorul unei astfel de case, numite "rustici", este ca viitorul proprietar să renoveze proprietarea şi să o aducă într-o stare aflată în concordanță cu normele locale.

Autoritățile amintesc că în zona există canalizare, detaliu care ar putea uşura munca celor interesaţi să cumpre căsuțele.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.