ULUITOR: S-au IMPUSCAT si s-au BATUT pentru un loc de parcare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Scandal si impscaturi in Capitala! Trei barbati impuscati, dar si pistolarul, ranit si el, au ajuns la spital. Totul, pentru un loc de parcare!

Este de-a dreptul incredibil ce au ajuns sa faca unii oameni pentru un loc de parcare! Un barbat a tras cu pistolul dupa ce a fost lovit cu o bata de cei care ii ocupasera parcarea platita.

Soferul care a tras cu pistolul cu bile de cauciuc a avut ghinionul sa-si gaseasca locul de parcare ocupat de un alt conducator auto. Imediat, intre cei doi a izbucnit un conflict.



Nu a durat mult si soferul care ocupase abuziv locul de parcare si-a chemat doi prieteni in ajutor. Unul dintre acestia l-a lovit pe proprietar cu o bata iar acesta din urma a scos pistolul si a tras.

Locuitorii din zona s-au speriat cand au auzit impuscaturile: "S-au auzit impuscaturi, dupa aceea tipete, politia a venit in 30 de secunde! Au venit 4 salvari ale SMURD!".
Toti cei patru  barbati au ajuns pe mana medicilor.

Din fericire, toti pacientii au scapat cu viata, dar vor mai ramane internati in spital sub supravegherea medicilor. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Sectiei 11. Acestia ii vor audia in zilele urmatoare si pe cei patru barbati implicati.
##VIDEO96919##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.