ULUITOR: Si-a inscenat moartea pentru a vedea daca il iubeste, dupa care a cerut-o in casatorie. Crezi ca a acceptat? VIDEO

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 oct 2020, 15:30

Ceea ce veti vedea mai jos este, probabil, cea mai ciudata si cea mai dura cerere in casatorie din lume.

Un rus a angajat o intreaga echipa de actori pentru a-si regiza propria moarte intr-un accident de masina. Tanarul a vrut sa vada astfel daca fata cu care vroia sa se casatoreasca il iubeste intr-adevar.

Alexey Bykov, in varsta de 30 de ani, a aranjat totul pana la cel mai mic detaliu. A angajat un regizor de film, cascadori, o intreaga echipa de machiaj si chiar un scenarist.



Cu totii s-au asigurat ca totul arata cat mai realistic posibil. Au fost folosite masini distruse, fum si mai multe ambulante. Tanara fata nu a putut astfel nici macar sa banuiasca faptul ca e victima unei farse.

Dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, Alexey a stabilit cu Irina un loc de intalnire. Cand a ajuns insa acolo, fata a ramas terifiata: peste tot erau masini distruse, iar iubitul ei era intins pe asfalt, intr-o balta de sange.


Cand un medic i-a spus ca a murit a izbucnit in lacrimi. Imediat ce a obtinut reactia dorita, tanarul s-a ridicat si a cerut-o in casatorie.

Desi a fost foarte furioasa, Irina a acceptat intr-un final.

"Am vrut sa o fac sa realizeze ca viata ei nu ar avea niciun rost fara mine", a declarat Alexey, care a promis ca nu va mai face niciodata astfel de farse.


Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.