ULUITOR! Un barbat a mers la medic pentru o durere de stomac. A primit o veste NAUCITOARE: "Toata viata am trait ASA?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:53

Caz socant in Hong Kong! Un barbat s-a prezentat la medic cu dureri abdominale.

Dupa un control amanuntit, doctorul si-a informat pacientul ca este de fapt femeie si ca sufera de chist ovarian benign. Medicii au explicat acest caz socant ca fiind cunoscut in specialitate drept Sindromul Turner, o malformatie genetica legata de lipsa sau existenta incompleta a cromozomului sexual X.

Desi a fost dignosticat cu aceasta boala, pacientul a ales in continuare sa isi duca viata ca si barbat, iar specialistii chiar i-au prescris un tratament hormonal.

Malformatia are loc imediat dupa fecundare cand cromozomii sexuali esueaza in a se separa.

Sindromul Turner afecteaza exclusiv femeile si se caracterizeaza prin statura mica, gat gros si umeri supradimensionati. Barbatul din Hong Kong este orfan, s-a nascut in Vietnam, nu are testicule, dar prezinta ceea ce medici au numit un micropenis.

Pacientul este prin definitie femeie, au concluzionat medicii, dar din cauza sindromului de care sufera, a capatat o infatisare de barbat desi are o statura mica.
"Un caz foarte rar si foarte interesant din punct de vedere stiitific, de combinatie intre sexe", au concluzionat specialistii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.