Uma Thurman, insarcinata! Afla cine este tatal copilului ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:19

Acum cateva saptamani actrita a participat la Saptamana Modei de la new York si si-a tinut departe de camerele de vederi burtica, insa acum chiar ea a impartasit vestea cea mare.

Uma a marturisit pentru o revista ca este insarcinata cu primul copil al ei si al omului de afaceri Arpad Busson. Uma are 41 de ani, iar Arpad 49 de ani si sunt impreuna din 2007. relatia lor a fost una cu nabadai, ei impacandu-se si certandu-se de mai multe ori.

Relatia lui Busson cu presa a fost mereu una defectuoasa, acesta fiind considerat un adevarat playboy care ocupa intotdeauna pagina cu barfe mondene.
Acesta a fost insa si laudat pentru actiunile de binefacere pe care le organizeaza. El insusi se amuza pe seama stigmatului care i-a fost pus de presa, declarandu-se "un playboy sarac", sustinand ca in ultimii 15 ani a avut doar doua relatii serioase. Ele se leaga insa de doua figuri publice foarte cunoscute: modelul Elle Macpherson si iubita actuala, Uma Thurman.


Actrita mai are inca doi copii, o fiica Maya de 13 ani si Levon de 10 ani cu fostul soti Ethan Hawke.
Uma Thrman va putea fi vazuta in cinematografe din martie impreuna cu Robert Pattinson in productia Bel Ami.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.