Umbla încălțat cu o pereche de pantofi găuriți în talpă, din care îi ieșeau șosetele pline de pământ, însă mereu a susținut că nu-l interesează banii, în ciuda nevoilor sale. Câți bani a făcut Laurențiu Duță cu trupa 3 Sud Est

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2022, 00:36

Laurențiu Duță, membrul trupei 3 Sud Est, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a dezvăluit câți bani a făcut de pe urma formației, după ce s-a speculat că ar fi milionar.

Deși anii au trecut, Laurențiu Duță a rămas la fel de modest și  nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta. La începuturile sale, artistul își amintește că mergea la întâlniri încălțat cu o pereche de pantofi găuriți, iar șoseta plină de pământ ieșea la iveală prin talpa uzată, însă, întotdeauna, acesta a spus clar și răspicat că nu-l interesează banii.

A devenit Laurențiu Duță milionar pe spatele trupei 3 Sud Est?

Laurențiu Duță a dezmințit speculațiile referitoare la faptul că el și colegii lui ar fi devenit milionari de pe urma formației 3 Sud Est. Denise Rifai i-a adresat întrebarea: ”Câți bani ați făcut cu 3 Sud Est?”.

”Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat, chiar prietenul nostru Cătălin Măruță ne-a prezentat că ”Milionarii de la 3 Sud Est”.

Într-o carieră întreagă nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari, poate, în cei 20 și ceva de ani...nu suntem milionari, nici unul dintre noi nu cred că are un milion de euro strânși...Noi nici nu am fost o trupă răsfățată, să avem show-uri de televiziune, să fim preferații marilor companii de spoturi publicitare...Noi am câștigat din concerte și din YouTube, acum, mai nou”,
a
spus Laurențiu Duță despre veniturile încasate de pe urma formației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Câte perechi de pantofi are Laurențiu Duță în prezent

Artistul, modest de fel, recunoaște că nu a făcut o obsesie din ceva ce nu a avut și nu pune preț pe încălțări, de aceea în continuare se rezumă la câteva perechi.

”Câte perechi de pantofi am? Nu știu, n-am făcut din asta o obsesie, dacă n-am avut ceva, acum să exagerez.

Probabil, pe care le încalți acum, 5-6 perechi de pantofi. Se strică, cumpăr alții noi”, a spus Laurențiu Duță făcând referire la faptul că în trecut mergea cu pantofii găuriți în talpă. 

Citeste si: Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță! Deși are talent muzical, Lorena nu vrea să-i calce pe urme tatălui său

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.