Umilinta maxima pentru Ioana Popescu! Vezi ce reactie a avut Cuzin Toma

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

Au fost prinsi de catre paparazzii impreuna, noaptea, pe camp. Ea a acceptat sa vorbeasca la WOWbiz despre aventura, dar se pare ca lucrurile s-au intors impotriva ei.

 

Umilinta maxima pentru Ioana Popescu! Vezi ce reactie a avut Cuzin Toma
Au fost prinsi de catre paparazzii impreuna, noaptea, pe camp. Ea a acceptat sa vorbeasca la WOWbiz despre aventura, dar se pare ca lucrurile s-au intors impotriva ei.
Ioana Popescu a explicat faptul ca Toma Cuzin, sau Firicel din Las Fierbinti cum este el cunoscut de catre publicul larg, nu vrea sa ii mai raspunda la telefon si ca nu isi mai doreste sa auda de ea dupa tot ce s-a intamplat.
"Eu regret ca am fost cu el. M-am prostit la varsta asta. Eu eram extrem de atenta la ce fac. Dar el m-a zapacit. Nu ma simt ok sa vin sa vorbesc despre asta. Am lucrat 17 ani in presa si mi-as fi dorit sa vin cu un subiect, nu cu un baiat care a facut asa ceva cu mine. M-a deranjat ca nu raspunde la telefon, ca nu vorbeste cu mine si am senzatia ca am pierdut doua luni pentru o prostie.
Ziaristul din mine considera ca a fost o aventura, o joaca. Fosta iubita din mine spune ca a fost dragostea vietii mele, a fost ceva frumos. El este in zodia gemeni si am o problema cu zodia asta pentru ca oamenii sunt duplicitari. E foarte trist, e foarte aiurea.", a spus Ioana Popescu la WOWbiz.
Vezi aici reactia lui Cuzin Toma!

Ioana Popescu a explicat faptul ca Toma Cuzin, sau Firicel din Las Fierbinti cum este el cunoscut de catre publicul larg, nu vrea sa ii mai raspunda la telefon si ca nu isi mai

doreste sa auda de ea dupa tot ce s-a intamplat.

" Eu regret ca am fost cu el. M-am prostit la varsta asta. Eu eram extrem de atenta la ce fac. Dar el m-a zapacit. Nu ma simt ok sa vin sa vorbesc despre asta. Am lucrat 17 ani in presa si mi-as fi dorit sa vin cu un subiect, nu cu un baiat care a facut asa ceva cu mine.
M-a deranjat ca nu raspunde la telefon, ca nu vorbeste cu mine si am senzatia ca am pierdut doua luni pentru o prostie. Ziaristul din mine considera ca a fost o aventura, o joaca. Fosta iubita din mine spune ca a fost dragostea vietii mele, a fost ceva frumos. El este in zodia gemeni si am o problema cu zodia asta pentru ca oamenii sunt duplicitari. E foarte trist, e foarte aiurea
",
a spus Ioana Popescu la WOWbiz.

Urmareste aici momentul in care au fost surprinsi de paparazzi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”