Umilinta pentru Liviu Dragnea in inchisoare! Ce a ajuns sa faca pentru a iesi mai repede din puscarie

Autor: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 02:50
Liviu Dragnea in inchisoare

Ipostaza de necrezut pentru Liviu Dragnea in inchisoare: fostul lider PSD a ajuns intr-o situatie la care nimeni nu s-ar fi gandit in urma cu cateva luni.

Potrivit Mihaelei Neacsu, prim-vicepresedinte al Sindicatului National al Lucratorilor din Penitenciare, Liviu Dragnea a ajuns sa spele zilnic dubele cu care sunt carati detinutii.

Liviu Dragnea a fost de acord sa se angajeze la garajul auto al penitenciarului, unde lucreaza impreuna cu alti noua detinuti, pentru a-si reduce pedeapsa.

"Dubele in fiecare zi trebuie spalate, curatate, verificate, pentru ca detinutii, cand merg la instanta, lasa acolo tot felul de mizerii, de la resturi de mancare pana la tigari.

"Sa speli cele 30 de dube iti ia cateva ore bune, pentru ca sunt foarte mari. Ei au program de lucru normal, de opt ore. Oricum, este mai bine pentru ei sa iasa la munca, pentru ca stau in afara celulei opt ore, si nu o ora cat au voie la plimbarea zilnica", a declarat Mihaela Neacsu.

Citeste si: Liviu Dragnea, agresat in inchisoare! Ce i-au putut face mai multi detinuti de la Rahova

Cum arata Liviu Dragnea dupa 4 luni de inchisoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cursul zilei de 12 septembrie Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova dupa 4 luni de inchisoare.

El a fost dus la Tribunalul Bucuresti, unde a fost citat ca martor in dosarul in care fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este cercetat pentru trafic de influenta.

Potrivit martorilor Liviu Dragnea a ajuns la tribunal in jurul orei 14:00, fiind adus de 7 agenti. Liviu Dragnea nu purta catuse la maini.

Cum arata Liviu Dragnea dupa 4 luni de inchisoare: fostul presedinte al PSD era imbracat intr-o camasa alba si un costum de culoare inchisa.

Cei care l-au vazut spun ca Liviu Dragnea a albit vizbil, semn ca timpul petrecut in spatele gratiilor nu ii prieste deloc.

Liviu Dragnea in inchisoare: pedeapsa de 3 ani si 6 luni

Liviu Dragnea a fost condamnat la sfarsitul lunii mai la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Fostul sef al PSD a fost gasit vinovat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea isi executa pedeapsa la penitenciarul Rahova din Capitala.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.