Umilinta totala! Bianca, redusa la tacere de Livian, in fata tuturor! "Si oricum nu mai suntem impreuna si nu-mi pasa!"

Autor: L.S.
Actualizat: 08 mai 2020, 11:30

Bianca a incercat sa ii ia apararea Andreei Pirui, insa a fost redusa la tacere de Livian, fara drept de apel! Lovitura finala

Conflictul dintre Andreea Pirui si Marius nu a lasat-o indiferenta pe Bianca, iar concurenta a incercat sa spuna cateva cuvinte prin care isi arata sustinerea pentru Andreea. Proasta alegere, caci Livian a redus-o la tacere fara drept de apel, in stilul lui unic!

"Eu o inteleg, Livian!", a deschis timid gura Bianca, incercand sa intervina in conflictul dintre Andreea Pirui si Marius.

" Dar stii de ce e urat sa iti spuna cineva sa taci?", a incercat Bianca sa isi continue ideea.

" Pai voi nu prea ganditi!", a replicat Livian, ironic.

Livian a inceput sa se mascareasca si a preluat el cuvantul, ca sa o acopere pe Bianca, ca ea sa nu mai poata fi auzita.

" Nu mai schimba subiectul, Livian! Taci, ca eu vorbeam! E urat ce faci! Eu vorbeam si ma intrerupi! Nu mai zic nimic! M-am enervat si eu!", a reactionat Bianca, pe un ton ridicat, pe care si l-a temperat imediat.

Livian si-a intrat repede in rol si a purtat o discutie ironica cu Bianca.

" Slabi sunteti la nervi.

Vai, Bianca, ma asteptam la o versiune mai calda! sa-ti para bine ca fac glume cu tine dupa episoadele pe care le-am avut! Vin sa te calmez? Ai uitat ce voiai sa spui?", a ironizat-o Livian pe Bianca.

"Nu e ok sa imi spui sa tac. Mi-am facut si eu o idee despre ce vreau sa spun si tu ma intrerupi. O iau ca pe o insulta!", a spus Bianca cu calm.

"Tu nu ma vezi capabila sa intru intr-un subiect!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar eu mai mult ca sigur ca intuiesc ce vrei sa spui, cand vorbesti! Cand iti zic sa taci, e ca stiu cum sa o impachetez mai bine ca tine!", a replicat Livian.

Cei doi au avut un schimb de replici deloc onorant pentru Bianca, iar fata pare sa suporte cu stoicism umilinta la care o supune Livian. Multi fani Puterea dragostei se intreaba de ce reactioneaza Bianca asa, insa raspunsul este, deocamdata doar la ea.

Iata materialul video in care Livian o umileste pe Bianca prin ironii si cuvinte care nu arata deloc apreciere sau respect:

Citeste si: Livian, mai direct ca niciodată: "Nu mai răspund la întrebări despre Bianca!" Care este motivul?

Citeste si: Livian a dezvăluit de ce nu se mai împacă cu Bianca. Acum e totul clar: "O iubesc, dar..."

Citeste si: Nelson Mondialu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Livian a batut-o pe Bianca! Nelson a confirmat: "Are ochiul vanat"

 

 

 


Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.