UMILITOR! A stat ore in sir pentru a primi ajutoare, insa pentru ca avea 40 de bani in plus la pensie a fost lasata cu plasa goala VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Batranii au ingrosat randurile saraciei inca de la prima ora.

La Cluj nu a fost buluc, asa cum ne-am obisnuit in alte parti, insa oamenii au fost plimbati de la o usa la alta. Ceea ce ne-a impresionat insa a fost povestea unei pensionare. Bolnava, chinuita si cu o pensie amarata dupa o viata de munca, s-a asezat la coada.

 

Femeia pe care tocmai ati vazut-o, facandu-si loc cu coatele, a aflat ca a stat degeaba la coada. Motivul?

Are cu, atentie, 40 de bani peste pensia admisa la ajutoare! Din aceasta cauza, a plecat cu plasa goala! Oare cei cativa banuti in plus au facut, in ochii autoritatilor, diferenta intre saracie si bogatie?

 

E strigator la cer! Ce ar fi putut sa-si cumpere biata batrana cu cei 40 de bani? Va spunem noi: un sfert de paine! Pentru acest colt de pita a pierdut insa alimentele de la europeni, care i-ar fi tinut de foame cel putin o luna.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

 

Au fost cuvintele care au declansat haosul! Urmariti-l pe batranul din imagini. Parca a si uitat de varsta si de boli.

A luat-o la sanatoasa, doar-doar o ajunge primul sa puna mana pe ajutoarele trimise de europeni.

 

Din pacate, nu e zi sa nu fim martorii unor asemenea scene cutremuratoare. Speriati de gandul ca vor ramane flamanzi, batranii ajung sa se calce in picioare pentru alimente.