Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower! Cum arată celebra Hande Soral cu doar o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2022, 19:55
hande soral Foto(7)

Hande Soral, alaturi de sotul ei, Ismail Demirci

Sursa: Instagram Hande Soral

Îndrăgita actriță Hande Soral, însărcinată în opt luni, se pregătește să devină mama pentru prima dată și este extrem de fericită!

Renumiții Hande Soral și Ismail Demirci, care formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și sunt în al nouălea cer de fericiți. De curând, cei doi viitori părinți au decis să organizeze o petrecere de pomină de tip Baby Shower, chiar cu o luna înainte că fiul lor să vină pe lume.

Umit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower

Hande Soral și Ismail Demirci s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, iar după aproximativ doi ani de relație au decis să își unească destinele și să își întemeieze o familie împreună. Recent cei doi soți au anunțat că vor deveni în curând părinți pentru prima dată, după cinci ani de căsnicie și sunt extrem de fericiți și împliniți.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină

Hande Soral și soțul ei așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a băiețelului lor, al cărui nume l-au ales de curând, Ali. Conform presei din Turcia, micuțul urmează să vină pe lume în maxim o luna, frumoasă Hande, aflată în a opta luna de sarcina a început deja să numere zilele până la fericitul și mult așteptatul eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Zilele trecute cei doi actori au decis să organizeze o petrecere de pomină, de tip Baby Shower, într-o locație de poveste, în aer liber, în prezența câtorva rude și prieteni apropiați, în cadrul căreia cei doi viitori părinți au fost în centrul atenției și s-au bucurat deja de primele cadouri ale fiului lor.

Aceștia au pregătit și un tort minunat dedicat micuțului Ali. Cei doi actori le-au împărtășit și fanilor lor cele mai frumoase imagini în care au fost surprinși de către prietenii lor în timpul petrecerii.

Citeste si: Cine este și câți ani are în realitate seducatoarea Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu ce actor celebru este căsătorită superba Hande Soral! Imagini inedite de la nunta lor! 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.