Umor autentic romanesc in filmul "Pup-o ma!" Premiera savuroasei comedii a atras multe vedete autohtone!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2018, 12:11

Productia "Pup-o ma!", urmareste povestea a trei ciobani deja trecuti de varsta insuratorii, dar care in nici un an de Ziua Lanii n-au avut prilejul sa coboare de la stana in sat, sa pupe si ei o mandra.

Se iau trei flacai care au trait de cand se stiu la stana, doua mandre de oras, aflate intr-un mare impas si un baci hapsan, se amesteca bine si se presara cu traditii romanesti, peisaje care iti fura ochii si multa voie buna. Rezultatul- o comedie savuroasa, care a avut premiera seara trecuta, la un cinmatograf din capitala. 

 

Tinuti din scurt de un baci obsedat de avere, ei isi petrec aceasta zi cu oile si cainele Bobita.

Cand isi pierd orice urma de speranta, doua „zane” de la capitala isi proptesc masina in gardul stanii lor. Nu trebuie decat sa le pupe, dar e complicat!

Din distributia comediei "Pup-o, ma!" fac parte: Alexandru Pop (Varu Sandel), Cosmin Selesi, Alin Panc, Catalina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa.

 

 

Ideea filmului "Pup-o ma!" apartine actorului Alin Panc. Acesta si varul Sandel sunt si producatorii filmului. Pelicula este realizata in comuna Rachitele, din judetul Cluj, intr-un cadru autentic romanesc, cu peisaje superbe. Biletele au fost vandute rapid, spre bucuria echipei de productie. Filmul a avut premiera seara trecuta, la un cinematograf din capitala, iar vedetele prezente la gala au laudat munca realizata de colegii lor de breasla.

"Am facut un film care sa bucure oamenii, sa ii faca fericiti! E cu totul altceva, e o comedie ardeleneasca, o comedie buna, calma, calda si chiar radeti! S-au vandut "sold out" toate galele noastre de lansare pana intra filmul in cinematografe, ceea ce pe mine ma surprinde placut!", a spus Alin Panc.

 

 

Filmul "Pup-o, ma!" va avea premiera in aceasta seara si in cinematografele din Cluj, urmand ca din 26 octombrie sa ruleze si in celelalte orase mari din tara.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.