Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 ian 2024, 00:00

Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere

Sursa: PixaBay

Un accident rutier a avut loc în noapte de Înviere, pe DJ 701, între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman.

În ziua de sâmbătă, 15 aprilie, în jurul orei 20.46, polițiștii au primit mai multe sesizări prin care se anunța un accident rutier pe DJ 701, între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman. 

Citește și: Mesaje de Paște 2023. Hristos a Înviat! Să aveți un Paște fericit! Poze cu mesaje, urări și felicitări. ”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea”

Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere

IPJ Teleorman a anunțat că polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 că un eveniment rutier a avut loc pe DJ 701, între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman.  „Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, din direcția de deplasare Scurtu Mare către Siliștea, în împrejurări

care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu agricol(tractor cu semănătoare) condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, care se deplasa din direcția Siliștea către Scurtu Mare
”, spun polițiștii, potrivit adevarul.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acest eveniment a dus la decesul conducătorului auto, în vârstă de 19 ani, dar și vătămarea corporală a două tinere ce erau pasagere ale autoturismului, ambele în vârstă de 17 ani. De asemenea, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost vătămat corporal, fiind pasagerul tractorului auto.

Citește și: Hristos a Înviat! Mesaje, urări și felicitări pentru Paște 2023

Conducătorul tractorului agricol consumase alcool

Conducătorul tractorului agricol ce a fost implicat în accidentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul pozitiv, de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul de 21 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În accidentul rutier ce a avut loc în seara de Înviere, șoferul,  un tânăr de aproximativ 19 ani, neîncarcerat,  „a fost găsit decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viața”, pasagerele autoturismului, două fete

de 17 ani, prezentau politraumatisme, acestea au fost preluate de echipajele SAJ, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria. Un bărbat de 50 de ani, ce era pasager în tractorul agricol, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Cum își petrece Dinu Maxer primul Paște în calitate de bărbat divorțat. Acesta a dat dezvăluiri în exclusivitate cu privire la șocanta despărțire