Un actor și cântăreț celebru în rolul beizadelei din "Inimă rebelă". De la admirația pentru Denzel Washinton la propriul success

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

  Bertan Asllani a revenit pe micile ecrane din România în rolul lui Alaz Soysalan, în producția "Inimă rebelă", difuzată de Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20.00. E

ste cunoscut pentru rolul Yalın din serialul "Tabloul de familie", însă în noua producție va da naștere unui personaj opus, Alaz Soysalan, o beizadea care crede că este îndreptățit să primească totul pe tavă. Nu este conștient că furia sa îl mistuiește. Este singurul nepot al familiei Soysalan și asta i-a furat mințile. Face orice pentru a câștiga aprobarea bunicului și a mamei sale, dar, din păcate, încă nu este conștient că tacticile sale se pot întoarce împotriva sa și viața i se poate schimba peste noapte.

În contrast cu personajul căruia îi dă viață în "Inimă rebelă", Bertan Asllani a înțeles de foarte tânăr că în mâinile sale stă succesul și a muncit pentru a-l obține. Admirator al lui Denzel Washington și Tom Hanks, a visat să ajungă în capitala mondială a filmului și să joace într-un film regizat de Quentin Tarantino, Martin Scorsese sau Christopher Nolan.

Citește și: Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, transformare uluitoare de-a lungul celor trei decenii de carieră! Iată cum arăta celebra actriță când a debutat pe platourile de filmare

Născut în Macedonia, a cunoscut cu adev ă rat celebritatea în Turcia

Și-a început călătoria spre celebritate cu o chitară și mult talent.

Mama sa a fost cea care l-a încurajat să își urmeze visul și tot ea l-a ajutat să își deschidă primul studio de muzică, făcându-i cadou echipamentele necesare în ziua când actorul a împlinit 14 ani. În 2010, la doar 20 de ani a decis să își încerce norocul în Turcia, deși în Macedonia, locul în care s-a născut și a copilărit, era deja un superstar și deținea  o companie de producție, BMA Brothers (Frațîi Bertan-Merț Asllani), fondată împreună cu fratele său.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Actorul a luat-o de la început când a venit în Turcia, și-a perfecționat limba turcă și și-a continuat studiile. 

În paralel a continuat să compună muzică pentru artiști consacrați ai Turciei, precum Murat Dalkılıç, Gülben Ergen, Demet Akalın sau Mustafa Sandal. De altfel, muzica i-a adus și primul rol într-un serial turcesc.  Bertan Asllani a trimis prima piesă compusă în Turcia, „Damla Damla", regizorului Gani Müjde care a dorit să îl cunoască și, astfel, a primit primul său rol în serialul "Pis Yedili", în 2011. Din acest punct cariera actorului a cunoscut succesul atât pe plan muzical, cât și cinematografic.
În actorie a învățat să aibă răbdare, mai ales că a cunoscut perioade de deznădejde fiind la începutul unei noi cariere, într-o țară în care competiția este una acerbă.

Citește și: Secretul întunecat care poate schimba totul! Viața pe muchie de cuțit, astăzi în "Inimă rebelă", serialul difuzat la 20:00, la Kanal D.

Telespectatorii Kanal D îl pot revedea pe Bertan Asllani în producția "Inimă rebelă". Serialul are în prim plan trei protagoniști cu vieți, dorințe și experiențe diferite, Ali Yaman (Halit Özgür Sarı), Alaz (Bertan Asllani) și Rüya (interpretată de actrița Simay Barlas). Ali a fost răpit în copilărie și a ajuns să lucreze pentru o grupare de răufăcători. După ani de greutăți, Ali își schimbă numele în Yaman și reușește să scape de cei care îl țin captiv pentru a-și construi o viață nouă și mai bună alături de prietenii săi. Lucrurile se complică atunci când Yaman o întâlnește pe Rüya, o fată frumoasă și bogată cu propriile ei frământări și experiențe. Yaman este cel care îi  salvează prietenul, pe Alaz.. Ce nu știe este că acesta e chiar fratele lui.

Serialul "Inimă rebelă", poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.