Un adevarat FOCAR DE INFECTIE in centrul Bucurestiului! Parcul de langa fostul spital Scarlat Longhin era plin cu ace, seringi si eprubete cu sange VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 23:30

Un dezastru biologic, asa au catalogat autoritatile situatia fostului spital de boli dermato-venerice. La numai o aruncatura de bat de centrul Capitalei fostul spital Scarlat Longhin era o amenintare pentru trecatori, dar si pentru mediu.

Recipientele si intrumentele medicale ar fi trebuit sa fie distruse dupa ce spitalul s-a mutat, spun autoritatile.  

 

Terenul dar si cladirea in care in urma cu doi ani functiona unul dintre cele mai mari centre medicale din tara, specializat pe boli dermato-venerice sunt disputate acum intr-un dosar a carui valoare se ridica la 6 milioane de euro, spun reprezentantii primariei sectorului 4. Proprietatea se afla in imediata apropiere a liceului Gheorghe Sincai.

 

Celor care au avut ocazia sa lucreze sau sa treaca de usile spitalului pe vremea cand inca mai functiona nu le vine sa creada ochilor in ce stadiu de degradare a ajuns cladirea, la numai 2 ani de la inchidere. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat pentru focarul de infectie din centrul Capitalei.

 

Pana cand se va gasi vinovatul, proprietarii trebuie in maximum doua zile sa salubrizeze dar si sa imprejmuiasca cu un gard zona, conform dispozitiei data de consiliul local.