Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

Author: Lavinia Medrea

Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

Sursa: PixaBay

O tragedie a avut loc în Iași. Un adolescent a atacat cu cuțitul un taximetrist, după ce a solicitat o cursă, apoi l-a jefuit.

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Iași, este sub cercetare pentru tentativă de omor după ce a atacat un taximetrist. Tânărul l-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului, asta după ce a solicitat o cursă la locuința lui, după care i-a furat mașina și l-a jefuit de toți banii pe care-i încasase taximetristul pentru curse. Bărbatul a fost lăsat să zacă rănit, în câmp.

Un adolescent a tăiat un taximetrist cu un cuțit, după care l-a abandonat și jefuit

Un adolescent în vârstă de 15 ani a apelat la o firmă de taximetrie și a solicitat o cursă la locuința sa din Ciohorăni, judeţul Iaşi. După ce s-a urcat în taxi, la aproape 100 de metri de casă i-a pus șoferului un cuțit la gât şi l-a tăiat, relatează  BZI.

Citeste si: Orbit de gelozie, și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani. Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După ce l-a tăiat pe șofer, adolescentul s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat, abandonându-l pe taximetrist pe câmp, rănit.

Tânărul a mers cu mașina furată până în zona Hanu Ancuței, după care a furat toate câștigurile taximetristului pentru curse, iar apoi a abandonat-o acolo. Băiatul a reușit să pună mâna pe câțiva mii de lei.

Adolescentul a fost prins și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”

Din fericire, taximetristul a reuşit să ceară ajutor și a fost dus la un spital din Paşcani, acolo unde i s-a oferit ajutor și tratament specializat.

Citeste si: O tânără în vârstă de 20 de ani, din Maramures, a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Adolescentul în vârstă de 15 ani, care l-a atacat pe taximetrist și care i-a furat toate încasările, inclusiv mașina, pe care a abandonat-o după ce și-a terminat treaba, a fost depistat, prins şi internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru a fi supus unor examinări amănunțite care să ateste dacă dispunea sau nu de discernământ atunci când a făcut toate aceste lucruri oribile.

Tânărul va fi cercetat pentru tentativă de omor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.