Un adolescent de 19 ani a fost spulberat de o mașină pe DN1. Corpul tânărului a fost aruncat la zeci de metri

Author: Bianca Vidoi

Un adolescent de 19 ani a fost spulberat de o mașină pe DN1

Sursa: freepik

Seara trecută, un accident tragic a avut loc pe DN1, în localitatea Româneşti, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs vineri seara, la ora 21:25, în județul Prahova, pe DN1, în localitatea Româneşti. Camerele de supraveghere au surprins imaginile șocante, în care se poate observa cum tânărul a fost spulberat de o mașină.

Citește și: Două femei au căzut în Lacul Snagov. Femeia de 27 de ai a fost găsită fără viață de autorități

Un adolescent de 19 ani a fost spulberat de o mașină pe DN1

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați cu privire la un accident, în care un pieton ar fi fost lovit de un autoturism. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum pe partea dreaptă a drumului oprește o mașină, din care coboară chiar tânărul de 19 ani ce a fost implicat în accident.

După ce coboară din mașină, acesta începe să alerge pe stradă, pentru a ajunge pe partea stângă a drumului, fără să se asigure.

Tânărul a apucat să ajungă doar pe banda a doua, după care o mașină ce mergea cu viteză l-a lovit în plin. Mașina ce i-a luat viața tânărului de 19 ani era condusă de o femeie de 49 de ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Corpul tânărului a fost aruncat la zeci de metri, iar mașina implicată în impact s-a oprit și ea la mare distanță de locul unde s-a produs accidentul.

Pe imaginile camerelor de supraveghere se observă cum prietenii acestuia aleargă îngroziți să îl salveze, însă pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. 

Citește și: Decizie definitivă în cazul Lidiei Buble! Artista, condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Polițiștii au deschis un dosar penal

Salvatorii ce au venit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a îl mai salva pe tânărul de 19 ani, acesta fiind găsit decedat pe asfalt. 

Femeia ce se afla la volanul mașinii ce l-a spulberat pe tânărul de 19 ani a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Trupul tânărului a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie.  

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român coborât dintr-un autocar în Ungaria. Cel puțin 40 de mașini ar fi trecut peste trupul lui

Sursa: libertatea.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.