Un adolescent de doar 16 ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol, după ce a trimis un mesaj de adio fetei pe care o iubea. Acesta și-a înștiințat și mama

Author: Andreea Buinoschi

Un adolescent de doar 16 ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol, după ce a trimis un mesaj de adio fetei pe care o iubea. Acesta și-a înștiințat și mama

Sursa: pexels

Un adolescent de doar 16 ani din Republica Moldova și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri părăsite. Înainte de a se arunca în gol, băiatul a trimis un mesaj de adio fetei pe care o iubea și unul mamei lui, prin care i-a spus ce are de gând să facă.

Un adolescent din Republica Moldova a fost găsit fără suflare, după ce s-a aruncat de pe o clădire părăsită, dar nu înainte de a trimite ultimele două mesaje mamei și fetei de care era îndrăgostit.

Un adolescent din Republica Molodova s-a aruncat în gol de pe o clădire

Vineri, 18 noiembrie, adolescentul de 16 ani și-a pus capăt zilelor.

Tragedia fără margini a avut loc în jurul orei 21:00, în Republica Moldova, în Ialoveni, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri părăsite.

Conform reprezentanților poliției din Ialoveni, în jurul orei menționate anterior, a fost efectuat un apel la 112. Mama băiatului a sunat la poliție, după ce acesta i-a trimis un mesaj vocal prin care i-a spus că este pe acoperișul unei case părăsite și că urmează să se arunce de acolo.

În momentul în care polițiștii din Ialoveni și angajații Situații Excepționale Ialoveni au ajuns la fața locului, au găsit trupul neînsuflețit al tânărului și nu au mai avut ce să facă, pentru a-l ajuta.

Citește și: Cine este doctorița din Bacău care a umilit o femeie însărcinată și a postat-o pe Internet. Nu este prima abatere a medicului

Medicul legit a confirmat imediat decesul, spunând că rănile pe care băiatul de doar 16 ani le avea erau tipice pentru cineva care s-a aruncat în gol, de la mare înălțime.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Poliția din Ialoveni a fost sesizată de către o femeie precum că fiul său minor i-a trimis un mesaj audio precum că intenționează să se sinucidă, aflânduse pe o clădire din raionul Ialoveni.

Polițiștii, împreună cu angajații Situații Excepționale Ialoveni, imediat au mers cu verificări la o clădire părăsită din localitatea Dănceni, unde au și depistat corpul neînsuflețit al unei persoane, care s-a dovedit a fi un tânăr de 16 ani, originar din orașul Durlești", a declarat Mariana Didenco, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, pentru Unimedia.

Citește și: Ea este tânăra studentă la Medicină care a murit subit, în timp ce se pregătea să iasă în oraș. Avea numai 23 de ani

Înainte de a se omorî, acesta a trimis un mesaj dureros

Potrivit kp.med, înainte de a arunca în gol, adolescentul de doar 16 ani a lăsat un mesaj în mediul online, prin care „l-a rugat pe cel care îi găsește telefonul să-l dea mamei sale, i-a lăsat parola telefonului, a scris cum iubește pe toată lumea și că regretă ceea ce a făcut”.

Mai mult decât atât, băiatul nu a părăsit această lume fără a-i spune fetei pe care o iubea că „Vei găsi altul mai bun decât mine”.  În urma celor întâmplate, polițiștii din Republica Moldova au deshis și un dosar penal, iar cercetările continuă, petru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele în care tragedia a avut loc.