Un adolescent in STARE DE EBRIETATE A TERORIZAT un cartier intreg VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 21:15

Priviti-l pe tanarul din imagini! S-a urcat pe acoperisul caminului unde locuieste, s-a dezbracat la bustul gol si a inceput sa gesticuleze de parca ar fi vorbit cu cineva.

Cand l-au vazut pe marginea acoperisului, trecatorilor nu le-a venit sa creada si incet, incet s-au adunat o multime de curiosi in fata cladirii. Nimeni nu stie din ce cauza tanarul a ales sa se urce pe camin si mai mult decat atat a inceput sa arunce cu pietre. Baiatul, elev in clasa a XII-a la colegiul Anghel Saligny sta la camin de ani de zile, iar cunoscutii spun ca a fost mai mereu un adolescent problema.


De data asta, insa, comportamentul lui a deposit cu mult limita decentei. Cel mai probabil, baiatul a prins curaj dupa ce a baut cateva pahare de alcool si apoi s-a urcat pe acoperisul caminului. Pentru ca nu cerea nimic, nimeni nu stia ce sa-i faca. La un moment dat chiar s-a si imbracat, insa, tot nu a vrut sa coboare de pe cladire.

Doua ore a stat tanarul cocotat pe camin! Nu i-a pasat de nimeni, nici macar de politistii care au venit sa-l convinga sa coboare.
Intr-un final, insa, probabil plictisit de atata spectacol la inaltime, tanarul s-a dat jos de pe acoperis. Odata ajuns cu picioarele pe pamant, adolescentul a fost saltat de politsti si i s-a intocmit dosar dosar penal pentru distrugere.

De asemenea, tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1000 de lei. Si asta nu e tot! Elevul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, pentru o expertiza. Medicii vor stabili daca sufera de afectiuni psihice sau a fost doar un gest facut la betie.