Un adolescent s-a ales cu dosar penal după ce a postat un TikTok în care se plimbă pe capota unei mașini de Poliție

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 iul 2023, 00:05

Un adolescent s-a ales cu dosar penal după ce a postat un TikTok în care se plimbă pe capota unei mașini de Poliție

Sursa: TikTok Antonyooffycyal

Un adolescent s-a postat pe TikTok în timp ce se plimba pe capota unei mașini de Poliție din Dolj. Oamenii legii s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pe numele tânărului care a comis fapta.

Un tânăr a filmat un videoclip în care se plimbă pe capota unei mașini de Poliție și a publicat filmulețul pe TikTok. Polițiștii din Dolj s-au autosesizat și au întocmit dosar penal în cazul tânărului care a vandalizat mașina oficială de Poliție.

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce s-a plimbat pe capota unei mașini de Poliție

În videoclipul postat de tânăr pe TikTok, se poate observa cum tânărul se urcă pe capota mașinii de poliție, parcată pe marginea unui drum foarte circulat, și începe să meargă pe ea, inclusiv pe

parbriz. Poliția a comunicat că mașina era la reparații în service auto. 

„La data de 15 octombrie a.c, ca urmare a apariției unor imagini pe o rețea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliție, polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări pentru stabilirea situației de fapt.

Citeste si: Mama din Constanța care a vrut să își arunce fetița „posedată” în fața mașinilor, dată dispărută! Tatăl ei a scos-o pe propria semnătură din spital

Din primele verificări, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost lăsată la un service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Verificările sunt continuate de polițiști în vederea identificării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Dolj.

Nu este prima dată când tânărul urcă pe o mașină de Poliție

Se pare că nu este prima dată când tânărul urcă pe o mașină de Poliție. Antonio, pe numele său, a mai postat diferite filmulețe în care face exact aceeași faptă.

La o primă verificare a contului său de TikTok, tânărul pare să aibă o problemă împotriva organelor legii, motiv pentru care recurge la aceste gesturi pentru atenția publicului.

Citeste si: Noi acuzații la adresa altui profesor de religie. O elevă de clasa a IX-a susține că a fost încuiată în vestiarul din sala de sport, iar profesorul ar fi încercat să o agreseze sexual

Mândru de fapta sa, adolescentul a postat de mai multe ori aceeași fotografie pe contul său oficial de TikTok, dar de abia acum, la ultima lui abatere, Poliția s-ar fi sesizat în cazul lui.