Un al treilea tip de ADN a fost descoperit pe corpul Marinei Gavril, dentista ucisă în propriul cabinet medical. Cui aparține acesta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 aug 2024, 16:43

Un al treilea tip de ADN a fost descoperit pe trupul Marinei Gavril. Misterul ar putea fi elucidat

Sursa: arhivă

O nouă descoperire a avut loc în cazul crimei din Brăila, unde dentista Marina Gavril a fost ucisă în cabinetul său. Un al treilea tip de ADN a fost găsit pe corpul victimei.

Cazul dentistei Marina Gavril, ucisă cu brutalitate în propriul cabinet stomatologic din Brăila, continuă să ridice semne de întrebare. Cu toate acestea, un al treilea tip de ADN descoperit pe corpul victimei poate elucida complet circumstanțele tragicei crime.

Citește și: O nouă descoperire în cazul dentistei ucise în Brăila! Cui îi aparține a doua probă ADN recoltată de sub unghiile victimei

Cui aparține cea de-a treia probă de ADN descoperită pe corpul Marinei Gavril

Până în prezent, echipa de investigație a descoperit trei tipuri de ADN pe trupul victimei, toate aparținând unei singure persoane. Aceste probe au dus la concluzia că M.M., principalul suspect, ar fi cel care a comis oribila faptă. Cu toate acestea, bărbatul neagă cu vehemență orice implicare în crimă.

Descoperirea unui al treilea tip de ADN a consolidat suspiciunile anchetatorilor cu privire la implicarea lui M.M.

Însă, misterul persistă: a acționat el singur sau a avut un complice în momentul crimei? Această întrebare este acum centrală în desfășurarea anchetei.

Inițial, anchetatorii au presupus că al doilea tip de ADN ar putea aparține unei alte persoane, sugerând posibilitatea unui complice. Totuși, analizele genetice au confirmat că toate cele trei tipuri de ADN identificate pe corpul Marinei Gavril aparțin de fapt aceleași persoane – M.M.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Faptul că toate probele ADN coincid și indică spre un singur individ ar putea simplifica cazul, dar ridică în același timp întrebări despre comportamentul și strategia presupusului criminal. 

Presupusul criminal nu recunoaște fapta 

Deși toate probele incriminatorii duc spre M.M, acesta neagă orice implicare în crima de la Brăila. Situația este una complicată, deoarece autoritățile nu au reușit încă să găsească arma crimei. 

Citește și: Crime învăluite în mister în Buzău: Un bărbat a fost găsit îngropat în curtea nașului și mama acestuia fără suflare în casă

În prezent, se așteaptă noi teste și verificări pentru a stabili cu certitudine dacă M.M. a fost singurul implicat sau dacă în spatele crimei se ascunde o colaborare criminală.