Un alt copil, lovit pe o trecere de pietoni în România! Ce a făcut șoferul după accident

Author: Andrei Ionescu

Un alt copil lovit pe trecerea de pietoni în Giurgiu

Sursa: PixaBay

La scurtă vreme după accidentul tragic în care și-a pierdut viața Raisa, un alt copil a fost lovit pe o trecere de pietoni.

Un minor de 16 ani a fost călcat pe trecerea de pietoni în Giurgiu. Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, informează antena3.ro.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins la scurtă vreme de către oamenii legii.

„Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu, pieton ce a traversat partea carosabilă pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare și marcaje rutiere.

Minorul fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au desfășurat activități în vederea identificării autoturismului cât și a conducătorului acestuia”, a transmis Poliția Giurgiu.

Un alt copil, lovit pe o trecere de pietoni în România!

Bărbatul de 35 de ani care a comis accidentul a fost identificat de către oamenii legii la o oră și ceva de la producerea accidentului.

Totodată, a fost găsită și mașina, care era parcată pe o stradă din Giurgiu și prezenta avarii ce corespundeau evenimentului rutier, potrivit Mediafax. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în cazul accidentului respectiv, bărbatul de 35 de ani fiind anchetat pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, o micuță de 11 ani, Raisa, a fost omorâtă în Capitală pe o trecere de pietoni, fiind călcată de către un polițist de la Secția 5 de Poliție a Capitalei. Alături de Raisa a mai fost accidentată și o prietenă a ei, tot în vârstă de 11 ani, care a fost rănită ușor.

Polițistul este acuzat de ucidere din culpă, fiind cercetat în prezent sub control judiciar.

Citeste si: Care era, de fapt, misiunea polițistului care a ucis-o pe Raisa. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus totul!

„Regret enorm. Dincolo de funcția ministerială, sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa. Iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător.

Vorbim de o faptă ireparabilă, însă pentru familia îndoliată și pentru opinia publică, am obligația să dispun măsuri în limita competențelor legale”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

„Un accident în care un copil este omorât pe trecerea de pietoni este o tragedie. Pentru mine, imaginea și, mai ales, comentariile cum că polițistul ar fi verificat cu piciorul dacă fata trăiește au fost la fel de șocante ca și accidentul în sine.

Pentru mintea unui om normal, o astfel de imaginea nu poate fi concepută, nu poate fi înțeleasă.

Sunt martori audiați care spun dacă s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat așa. Am văzut în spațiul public aseară o înregistrare care ar fi de la STS pe 112 din care rezulta că polițistul s-a coordonat cu dispecerii, la un moment dat spunându-i să mute, să așeze corpul copilului pe partea stângă, ajutandu-l să-i dea primul ajutor. (...) Sunt convins că procurorul va avea în final dovezile. Fetița se afla poziționată pe partea stângă atunci când au venit salvatorii în mai puțin de 8 minute de la apel și polițistul ar fi fost cel care a întors victima pe partea stângă”, a mai declarat ministrul Lucian Bode despre accidentul respectiv.

Citeste si: Tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițistul care a provocat accidentul: „L-aș fi iertat” Dezvăluiri emoționante

 

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.