Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 mai 2024, 12:22

Un turist american a fost plăcut surprins de prețul căpșunilor din piață

Sursa: Captură TikTok

Juwan, un american aflat în vizită în România, a împărtășit cu urmăritorii săi experiențele trăite în Brașov. Pe lângă atracțiile turistice și gastronomia locului, americanul a fost surprins de prețul căpșunelor din piață.

Un turist american a povestit într-un video postat pe rețelele sociale despre experiența sa în orașul Brașov și a subliniat surpriza pe care a avut-o când a descoperit prețurile din piața locală.

Americanul a rămas uimit când a văzut prețul căpșunilor din piață

După ce a încercat mai multe bunătăți tradiționale și a vizitat mai multe locuri și magazine din Brașov, Juwan a mers în piață alături de soția lui.

Turistul american a fost imediat atras de căpșunile mari și dulci, dar și de prețul acestora.

Citește și: Un francez care locuiește în România a povestit care sunt lucrurile normale în Franța, care ar băga un român în comă

Acesta a rămas surprins în momentul în care a fost nevoit să plătească 30 de lei în schimbul unei cantități considerabile de căpșuni.

Făcând o comparație cu prețul fructelor din supermarket, americanul a ajuns la concluzia că acestea sunt mult mai ieftine în piață.

"Am mers în această piață unde se vindeau produse proaspete și a trebuit să iau niște căpșuni. Am luat toate aceste căpșuni pentru 30 de lei. Ceea ce este foarte ieftin față de magazin," a spus acesta, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

@_therealwan A chill weekend In Braşov City Center 📍 #juwangray #romania #brasov ♬ original sound- Juwan Gray

Turistul le-a arătat urmăritorilor de pe TikTok cum arată o zi de sâmbătă în Brașov

În videoclipul său, americanul a mai împărtășit cum și-a petrecut o zi liberă de sâmbătă în centrul orașului Brașov.

Acesta a ajuns într-un restaurant tradițional românesc, însă a fost surprins să  găsească un mic-dejun în stil american.

"Pofteam la un mic dejun românesc și am auzit multe lucruri bune despre acest loc. Am mers pe ceva simplu, un fresh de portocale și clătite, ouă și bacon. În sfârșit am găsit micul dejun în stil American aici, în România," a adăugat el.

Citește și: O filipineză le arată românilor cum se face grătarul filipinez. Toată carnea și condimentele se pun în suc la marinat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios

Turistul a continuat ziua vizitând o cafenea locală și un magazin de antichități. Dacă înainte nu era un consumator de cafea, americanul s-a obișnuit rapid cu gustul și aroma. "A început să-mi placă să merg în cafenele și să mă obișnuiesc cu stilul de a bea cafea," a menționat el.

Printre atracțiile pe care le-a vizitat, s-a numărat și cea mai mică stradă din Europa, situată în Brașov, strada Sforii. Experiențele sale autentice și descoperirea produselor locale proaspete l-au făcut pe american să aprecieze și mai mult vizita sa în România.