Un angajat al Ambulanței, infectat cu noul coronavirus

Author: B.H.

La Serviciul de Ambulanță București s-a dat alarma după ce un anagajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În prezent, autoritățile au început o anchetă epidemiologică pentru a descoperi cu exactitate persoanele cu care bărbatul a luat contact și de unde ar fi putut să se infecteze.

Citeste si: Ministerul Apararii Nationale face un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus. Cand va fi gata si ce dotari are

Asistentul de pe Ambulanța București a aflat rezultaul testului pentru coronavirus miercuri seara, moment în care autoritățile au intrat în alertă pentru a descoperi sursa infectării.

Încă nu este cunoscut dacă bărbatul a luat virusul de la un pacient sau cotaminarea s-a produs în timpul liber, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Experiment reusit in Italia! Un orasel italian nu a mai raportat niciun caz nou de coronavirus in urma unui experiment

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un angajat al Ambulanței, infectat cu noul coronavirus

Se pare că angajatul de pe ambulanță nu prezenta simptome în momentul în care a fost testat. Imediat după aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, colegii acestuia care urmau să intre în tură au fost opriți, urmând să li se recolteze probe pentru a fi testați pentru coronavirus.

Citeste si: Italia- 99% dintre cei care au decedat din cauza coronavirusului aveau alte boli