Un apel pierdut, o copilarie pierduta! Madalin Ionescu si Ionita de la Clejani au trimis in direct un SMS la 8848 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:33

Astazi, de Sfantul Andrei, Kanal D si Europa FM aduc zambetele pe chipurile unor copii care au nevoie de ajutor.

Numarul cazurilor de copii batuti, violati sau exploatati din Romania creste alarmant, de la an la an, iar autoritatile dau impasibile din umeri.

Tu poti insa, cu un simplu sms la numarul 8848, sa-i ajuti pe micuti sa treaca mai usor peste problemele lor tulburatoare si sa le creezi un acces mai lejer la "Telefonul copilului". Acelasi lucru l-au facut si Madalin Ionescu si Ionita de la Clejani, care au trimis in direct un SMS.


"Ma bucur ca bifez al doilea an de prezenta in aceasta campanie, ma bucur ca sunt atat de multi oameni in fata noastra si foarte multi copii foarte draguti. Nu uitati, sunt foarte multi copii abuzati in Romania, foarte multi copii tristi. Pentru ei trebuie sa facem acest lucru", a declarat Madalin Ionescu.

"Din pacate, sunt foarte multe cazuri de copii abuzati la noi in tara si, personal, din partea mea si a tarafului de la Clejani, suntem alaturi de actiunea pe care Kanal D o sustine", a spus Ionita de la Clejani.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.