Un autocar a luat foc în Bulgaria! Pasagerii dormeau în momentul producerii accidentului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 aug 2022, 05:15

Incendiu cu un autocar în Bulgaria

Sursa: Facebook/ Катастрофи в София

Un autocar care transporta 52 de persoane a luat foc în Bulgaria, după ce a lovit o balustradă a autostrăzii. Incidentul a produs 45 de victime.

Un autocar care transporta 52 de persoane a fost cuprins de foc după ce a lovit o balustradă a autostrăzii, conform autorităților bulgare. Incendiul s-a lăsat cu 45 de morți. Este cel mai grav incident înregistrat vreodată în Bulgaria.

Incendiu cu un autocar în Bulgaria. Au fost 45 de pasageri morți din totalul de 52 

Citeste si: BREAKING NEWS: Explozie urmată de un incendiu la Aerostar Bacău. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital

Autocarul a izbucnit în flăcări în timpul nopții, când toți oamenii, cu excepția șoferului, dormeau. În autocar se aflau, în total, 52 de oameni, turiști din Macedonia de Nord care se întorceau din Turcia, dintr-o vacanță de câteva zile. În urma incendiului, 45 dintre pasageri au murit. Cei șapte supraviețuitori sunt acum internați la un spital din Sofia. Din fericire, niciunul nu se află în stare gravă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Imaginea este înfiorătoare, nu am mai văzut așa ceva. Nu poți privi acolo. Oamenii sunt înghesuiți, sunt carbonizați. Acum trebuie să fie identificați”, a transmis ministrul bulgar de interne, Boyko Rashkov.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Timiș. A fost activat planul roșu de intervenție. Zeci de pacienți au fost evacuați

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze privind cauzele tragediei:  „Pot fi două, o eroare umană a șoferului autobuzului sau o defecțiune tehnică care a dus la accident”, a declarat directorul NSlS, Borislav Sarafov. Se ia în calcul inclusiv explozia unui cauciuc, care ar fi putut produce incendiul.

În urma incendiului, ministrul Afacerilor Externe al Macedoniei de Nord a declarat că victimele erau tinere și că, cel mai probabil, toți erau din capitala Skopje, de aici fiind firma de turism de unde provenea autocarul. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.