Un autocar plin cu actori care mergeau in turneu a fost IZBIT din plin de un alt autoturism

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Actorii Teatrului National de Opera si Balet din Constanta au trecut prin incercarea vietii lor cand autocarul care ii aducea din turneu a fost izbit in plin de un autoturism.

Soferul masinii si-a pierdut viata, iar ceilalti pasageri ai autovehiculului sunt in stare grava, la spital. La ora 5 dimineata, autocarul cu cei 32 de artisti romani tocmai intrase in tara. Trecuse de vama Arad si se pregatea sa traverseze Romania ca sa-i duca pe actori acasa, in Constanta. A intrat pe DN 7 si circula regulamentar, cand soferul s-a trezit fata in fata cu un autoturism.

Soferul autocarului a incercat in zadar sa evite coliziunea.

Impactul nu a mai putut fi evitat si a fost fatal pentru soferul masinii mici. Cei 32 de artisti din autocar au scapat fara nicio zgarietura, dar soferul autoturismului despre care se crede ca a adormit la volan, nu a fost atat de norocos.

Barbatul care a provocat accidentul este de origine bulgara iar celelalte persoane din masina erau rudele acestuia. Accidentul a incurcat ore in sir circulatia pe drumul national, iar coloanele de masini s-au intins pe o distanta de 5-6 kilometri.

##VIDEO121463##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii