Un avion chinez a reperat OBIECTE SUSPECTE din Oceanul Indian, posibil ramasite ale zborului Malaysia Airlines

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:09

Un avion chinez implicat in cautarile aeronavei Boeing, apartinand Malaysia Airlines, disparuta de pe monitoarele radarelor la 8 martie, a reperat 'obiecte' suspecte in sudul Oceanului Indian, a raportat luni agentia de presa chineza Xinhua, citata de AFP si Ria Novosti.

Potrivit Agerpes, obiectele au fost detectate de un avion militar de tipul Iliusin-76, desfasurat de autoritatile chineze in cadrul investigatiilor la care participa numeroase natiuni. Mai multe tari, intre care China si Australia, au detectat prin satelit pezenta unor posibile ramasite in principala zona de cautare a zborului MH370, la aproximativ 2.500 km de coasta Australiei.

Echipajul de pe Iliusin-76 a transmis aceste noi elemente autoritatilor australiene, precum si spargatorului de gheata chinez Xuelong, trimis de asemenea in zona de catre Beijing.

In acelasi timp, un satelit francez a detectat resturi plutitoare in sudul Oceanului Indian, dar in afara zonei de cautare, unde au fost angajate cautari de anvergura, dupa cum au indicat luni autoritatile australiene.

Aeronava Boeing 777, care asigura zborul MH370 pe ruta intre Kuala Lumpur-Beijing, a disparut la putin timp dupa decolare in ziua de sambata, 8 martie, in jurul orei locale 00:41 (16H41 GMT vineri), cu 239 de persoane la bord, dintre care doua treimi erau chinez si patru francezi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La jumatatea distantei intre Malaezia si Vietnam, aeronava si-a schimbat cursul, spre vest, in sens opus planului de zbor, in timp ce sistemele sale de comunicare au fost dezactivate 'in mod deliberat', potrivit autoritatilor malaeziene. Aeronava a zburat timp de mai multe ore inainte de a-si epuiza rezervele de combustibil, mai scrie France Presse.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.