Un avion cu 116 oameni la bord a ajuns in camp, dupa ce a ratat aterizarea si a iesit de pe pista aeroportului din Cluj-Napoca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:13

Primele informatii indica faptul ca zapada de pe pista ar fi fost cauza.

Aeronava Boeing 737  care apartine unei companii low-cost avea la bord 100 de pasageri, imbarcati de pe Aeroportul Otopeni si 16 membri ai echipajului.Avionul efectua un zbor Bucuresti- Cluj- Barcelona. Cand aeronava a ajuns deasupra aeroportului din Cluj  in jurul orei sapte, ningea abundent, iar pista era acoperita cu zapada. Asa ca pilotul  le-ar fi  cerut angajatilor aeroportului sa curete de urgenta pista. Mai ales ca aeronava mai avea foarte putin combustibil!

Pasagerii spun ca s-au plimbat deasupra orasului vreme de 10-15 minute.

In jurul orei 7 si 50 de minute, echipajul a inceput operatiunea de aterizare, insa din cauza zapezi, avionul a iesit de pe pista de aterizare si  a ajuns in camp.

Pasagerii si echipajul de la  bordul aeronavei  au scapat ca prin minune, fara nicio zgarietura! Din avion, pasagerii filmau ce se intampla afara, langa aeronava.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana

la urma, pasagerii au fost preluati de doua autocare si transportati la Sibiu, de unde vor fi imbarcati in alta aeronava care sa-i duca la destinatia finala: Barcelona. Cu totii sunt angajati ca soferi de camion in Spania. Oamenii s-au urcat in avion, in aceasta dimineata, cu gandul sa se intoarca la munca, dupa ce au petrecut sarbatorile acasa. Dupa incident, mai multe curse aeriene spre Cluj au fost anulate.

 

Taguri:

Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.