Un avion de pasageri a desenat pe cer, la granița cu Ucraina, un mesaj viral- FOTO

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 nov 2022, 05:05

Un avion de pasageri a desenat pe cer, la granița cu Ucraina, un mesaj viral- FOTO

Sursa: PixaBay

Un avion de pasageri care zbura în apropierea graniței cu Ucraina a desenat pe cer un cuvânt care a devenit viral.

Este bine cunoscut faptul că tensiunile dintre Rusia și Ucraina persistă, chiar dacă Moscova a asigurat că nu va ataca Kievul. Pe fondul acestor tensiuni, un avion Air Moldova a desenat pe cer un mesaj de 128 de kilometri care s-a viralizat rapid, potrivit Impact.ro.

Un avion de pasageri a desenat pe cer, la granița cu Ucraina, un mesaj care a devenit viral

Un avion de pasageri care a zburat în apropierea graniței cu Ucraina a avut o misiune excepțională, joi, după-amiază. Aeronava, un Airbus A321 de 23 de ani, care folosea ”Relax” ca indicativ de apel, a decolat din Chișinău, capitala Moldovei, pentru un zbor de o oră și 40 de minute, iar apoi a revenit pe același aeroport. A zburat la o altitudine de 3000 de metri, iar la granița cu Ucraina a coborât foarte aproape, la 40 de kilometri.

Acest zbor special a îndemnat pe toată lumea să se ”relaxeze”, pe fondul tensiunilor crescute dintre Rusia și Ucraina. Avionul de pasageri a ieșit în aer la ora locală 16:12, unde a stat o oră și 40 de minute, scriind pe traiectoria sa de zbor cuvântul ”RELAX”, informează sursa citată.

Citeste si: Ucraina anunță încălcarea armistițiului! Au avut loc bombardamente în regiunile separatiste

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul s-a viralizat rapid

Cursa Air Moldova a fost urmărită de peste 30.000 de internauți pe site-ul Flightradar24.com, potrivit The Independent, în timp ce Boardingpass precizează că, la un momentan dat, peste 62.000 de persoane din întreaga lume urmăreau cu sufletul la gură Airbusul A321 Air Moldova (ER-AXR). 

Tensiunile cresc la granița cu Ucraina

Surse din occident informează că zeci de grupuri din aramata rusească s-au deplasat 48 de kilometri de granița cu Ucraina, în timp ce NATO neagă afirmațiile făcute de Moscova și susține că trupele

rusești nu s-au îndepărat de graniță, ba chiar desfășoară forțe militare.

Mai multe vehicule și elicoptere înarmate rusești au fost mutate în ultimele zile spre Ucraina și a fost înființat și un spital de campanie la graniță, susțin americanii.

Citeste si: Se apropie războiul în Ucraina! S-au înregistrat 60 de încălcări ale armistițiului în doar 24 de ore