Un bacauan e convins ca a gasit un cap de extraterestru. Faceti cunostinta cu Wilson! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 07:40

Faceti cunostinta cu Romeo Timosenco si Wilson, capul de extraterestru.

Omul are 43 de ani si spune cu mana pe inima ca ceea ce altii ar crede ca este un pietroi, pentru el este o marturie venita din spatiu. 

Minunea ,care cantareste 13 kilograme, a descoperit-o in urma cu doi ani, intr-o padure din judetul Neamt. Omul s-a uitat lung la ea mai ceva ca la sfintele moaste si si-a dat seama ca nu-i lucru curat...Omul este convins ca teasta apartine unui extraterestru si ca a ajuns pe Terra tocmai de pe Marte.


De pe marte, ciudatenia a ajuns pe masa din sufrageria bacauanului, care il analizeaza de câte ori are ocazia. Si capul de extraterestru a ajuns obiect de studiu si pe masa specialistilor în geologie, astre si galaxii. Omul a cerut explicatii pana si canadienilor.

Domnul Romeo nu s-a lasat, a cercetat pana a aflat ceea ce voia sa afle. Dar nu numai roca este marturia unei alte civilizatii ci si copacul peste care a cazut.
O creanga din acesta ocupa si ea un loc de cinste pe masa din sufrageria barbatului. Ba chiar a fost trimisa la Institutul National de Expertizare a lemnului, tot pentru analize.

Omul spune ca intr-o zi se va desparti cu greu de spiritul Wilson, asa cum l-a botezat. Ar vrea ca piatra meteorit sa ajunga la muzeul Antipa ca sa fie admirata de cat mai multa lume.



 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.